DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

'Baldur's Gate 3' ve Dört Oyun DLSS Desteği Alıyor!

 Ağustos ayı, GeForce RTX oyuncuları için oldukça heyecan verici bir dönem olacak.

'Baldur's Gate 3' ve Dört Oyun DLSS Desteği Alıyor!
02.08.2023 10:50
134
A+
A-

 Ağustos ayı, GeForce RTX oyuncuları için oldukça heyecan verici bir dönem olacak. Çünkü Baldur’s Gate 3, erken erişim aşamasından çıkıyor ve resmi olarak 3 Ağustos’ta DLSS 2 ve DLAA desteğiyle geliştirilmiş olarak piyasaya sürülüyor. Ayrıca, dört yeni DLSS desteği alıyor.

 

Baldur’s Gate 3, DLSS 2 ve DLAA ile 3 Ağustos’ta Piyasaya Sürülüyor

Yaklaşık üç yıl sonra, Dungeons and Dragons dünyasında geçen ve büyük beğeni toplayan yeni nesil RPG oyunu Baldur’s Gate 3, NVIDIA teknolojisiyle yüklü olarak piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

GeForce RTX oyuncuları NVIDIA DLAA ile grafik kalitesini en üst düzeye çıkarırken, NVIDIA DLSS 2 ile kare hızını artırabiliyor. DLSS 2 sayesinde GeForce RTX 40 Serisi oyuncuları ortalama %93 performans artışı elde ederek GeForce RTX 4060 Ti ve üstü için 4k 60+ FPS deneyimi yaşayabilecek. 

DLSS ve DLAA teknolojisiyle GeForce RTX Oyuncuları, eksiksiz Baldur’s Gate 3 deneyimi için hazır.

 

Daha Fazla DLSS Oyunları

Ağustos ayında piyasaya sürülecek diğer DLSS oyunları ise şunlar:

  • DESORDRE: A Puzzle Game Adventure – Unreal Engine 5.2’ye geçiyor ve NVIDIA RTX Direct Illumination, NVIDIA Shader Execution Reordering ve NVIDIA DLSS 3’ü ekleyerek maksimum ayarlar etkinleştirildiğinde 4K’da ortalama 3,6 kat performans artışı sağlıyor.
  • Lost Soul Aside –  DLSS 3 ile piyasaya çıkacak.
  • Remnant II – DLSS 3 teknolojisiyle erişilebiliyor. 
  • Grand Emprise: Time Travel Survival – DLSS 2 teknolojisiyle erişilebiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı