DOLAR
32,3182
EURO
35,1213
ALTIN
2.298,63
BIST
9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Gümrükçü’den Berberlere Destek: Yanınızdayız

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçedeki berber esnafıyla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Başkan Gümrükçü’den Berberlere Destek: Yanınızdayız
21.09.2022 15:30
314
A+
A-

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçedeki berber esnafıyla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

 

Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde Akvaryum Kafe Restoran’da düzenlenen kahvaltıya Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Taner Cömert, İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin ile çok sayıda berber esnafı katılım gösterdi. Başkan Utku Gümrükçü toplantıya katılan esnafları tek tek dinledi. Talep ve önerileriyle ilgili notlar aldı. İlçe genelinde devam eden hizmetlerle ilgili esnaflara bilgi veren Başkan Gümrükçü, maddi sıkıntılar başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarında berberler ile dayanışma içerisinde olacaklarını vurguladı.

 

Başkan Gümrükçü: “Esnaflarımızı yalnız hissettirmeyeceğiz”

 

Esnaf buluşmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçü, “Esnaflarımızı her geçen gün daha da ağırlaşan ekonomik şartlar karşısında kaderlerine terk etmemek için çalışıyoruz. Bu doğrultuda düzenli aralıklarla esnaf toplantıları düzenliyoruz. Son olarak, Ahilik geleneğini hala güçlü bir şekilde devam ettiren berberlerimizle bir araya geldik. Mesleki ve diğer ihtiyaçlarını bizzat kendilerinden dinledik. Sorunların çözümüyle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Berberlerimiz vatandaşlarımızla en fazla irtibatta bulunan meslek kollarının başında geliyor. Bu toplantılar bir yanıyla da vatandaşlarımızın nabzını tutmamıza yardımcı oluyor. İlçemizin ihtiyaçlarını hep birlikte çözmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı