DOLAR
32,3308
EURO
35,1814
ALTIN
2.247,37
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

Başkan Gümrükçü’nün Esnaf Buluşmaları Sürüyor

Çiğli'de Esnaf Buluşmaları Hız Kesmiyor: Gümrükçü Mobilyacılarla bir araya geldi   Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ilçe esnafıyla yaptığı değerlendirme toplantıları kapsamında berberlerin ardından ilçedeki mobilyacı esnafıyla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Başkan Gümrükçü’nün Esnaf Buluşmaları Sürüyor
30.09.2022 14:40
274
A+
A-

Çiğli'de Esnaf Buluşmaları Hız Kesmiyor: Gümrükçü Mobilyacılarla bir araya geldi

 

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ilçe esnafıyla yaptığı değerlendirme toplantıları kapsamında berberlerin ardından ilçedeki mobilyacı esnafıyla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

 

Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, meclis üyeleri, muhtarlar ve Çiğli'de faaliyet gösteren mobilya esnafı katılım gösterdi. Başkan Utku Gümrükçü, toplantıya katılan esnafları tek tek dinledi. Talep ve önerileriyle ilgili notlar aldı.

 

Utku Gümrükçü: "Mobilya sektörünün merkezi olacağız”

Esnaf buluşmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçü, "Ekonomik olarak ülkece sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu olumsuz ortamdan en çok etkilenen kesimlerin başında esnaflarımız geliyor. Bu süreçte esnaflarımızı yalnız hissettirmemek ve taleplerine çözüm üretmek için toplantılar düzenliyoruz. Çiğli Belediyesi olarak, geçmişten bugüne ilçemizdeki mobilyacı esnafıyla ilk kez bir araya geldik. 60’a yakın markayla mobilyacılık sektöründe önemli bir potansiyele sahibiz. Tüm İzmirlileri mobilya almak için ilçemize bekliyoruz. Mevcut potansiyelimizi doğru yönlendirerek Çiğli'mizin yıldızını mobilya sektöründe de parlatacağız. Çiğli, İzmir'de mobilya almak isteyenlerin gideceği ilk adres olacak" ifadelerini kullandı.

 

Arif Altıkulaç: "Esnafımız değer gördüğünü hissediyor"

Toplantıda konuşan Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, "Utku Başkanımız, Çiğli esnafının derdiyle dertlenen, bu sorunlara çözüm üretme gayretinde olan bir başkan. Tüm esnaflara bire bir görüşmek ve ihtiyaçlarını kendilerinden dinlemek istediği için toplantılarımıza devam ediyoruz. Berber esnafımızın ardından mobilyacı esnafımızla bir araya geldik. Bu uygulama sonrasında talep ve ihtiyaçlarımızın karşılanma hızı arttı. Belediye Başkanımız Sayın Utku Gümrükçü başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı