DOLAR
32,4256
EURO
34,4563
ALTIN
2.486,52
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Başkan Sandal mahalle gezilerini sürdürüyor

Belediye çalışmalarını yerinde incelemek ve vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinlemek için mahalle turlarına devam eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın bu seferki durağı Refik Şevket İnce Mahallesi oldu.

Başkan Sandal mahalle gezilerini sürdürüyor
07.09.2022 13:30
310
A+
A-

Belediye çalışmalarını yerinde incelemek ve vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinlemek için mahalle turlarına devam eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın bu seferki durağı Refik Şevket İnce Mahallesi oldu. Ev ve esnaf ziyaretleri yapan Başkan Sandal, “Birlik ve dayanışma içinde ilçemizi daha yaşanabilir ve modern hale getireceğiz. Yollarımızla, parklarımızla, sosyal alanlarımızla yarınlara daha güzel bir Bayraklı bırakacağız” dedi.

 

EVLERE KONUK OLDU
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye çalışmalarını yerinde incelemek, ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinlemek için başlattığı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Refik Şevket İnce Mahallesi’ni gezen Başkan Sandal, hem esnafla hem de vatandaşla bir araya geldi. Muhtarlık ziyareti ile başlayan mahalle gezisi kapsamında Erzurumlular Derneği’ne de giden Başkan Sandal, vatandaşların evlerine de misafir oldu. Sandal’a; CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, mahalle muhtarı Ayhan Bahar, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve belediye bürokratları eşlik etti.

 

DAHA YAŞANABİLİR BAYRAKLI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Refik Şevket İnce mahallemizi her anlamda güzelleştirmek ve daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve birlik ve dayanışma içinde Bayraklı’mızı yarınlara hazırlayacağız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı