DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Başkan Serkan Acar, Aliağa'nın Profesyonel Kadın Voleybolcularıyla Bir Araya Geldi

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 2023-2024 Voleybol Sezonu Kadınlar 2.

Başkan Serkan Acar, Aliağa'nın Profesyonel Kadın Voleybolcularıyla Bir Araya Geldi
07.09.2023 03:20
157
A+
A-

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 2023-2024 Voleybol Sezonu Kadınlar 2.Ligi’nde Aliağa’yı temsil edecek olan Aliağa KZY Spor Kulübü’nün sporcuları ile Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Serkan Acar, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Avrupa Şampiyonu olmasıyla birlikte, büyük gurur yaşadığımız şu günlerde şehrimizin de profesyonel ligde mücadele edecek olmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Başkan Serkan Acar, 2.Ligde şampiyonluk yolunda tüm sporculara ve teknik ekibe başarılar diledi.

Kadın voleyboluna verdiği desteklerden ötürü Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür eden Aliağa KZY Spor Kulübü Başkanı Fırat Arslan, Başkan Serkan Acar’a 35 numaralı forma hediye etti. Kahvaltı sonrasında ise 1.Lig’den transfer edilen; Hazal Yüzgenç, Delfin Erkin, Sude Naz Şahin ve Kübra İrdem ile profesyonel sözleşme imzalandı.  

“Aliağa’yı En İyi Şekilde Temsil Etmek İstiyoruz”
İzmir’de 22 şube ve 1180 lisanslı sporcu ile çok güçlü bir altyapıya sahip olduklarını belirten Aliağa KZY Spor Kulübü Başkanı Fırat Arslan, “Geçtiğimiz yıl bölgesel ligde kazandığımız şampiyonluk sonrası bu yıl 2.Lig 6.grupta mücadele edeceğiz. Sezona, 8 Ekim Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Akhisargücü karşılaşmasıyla başlıyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda hedefimiz, şampiyon olarak Aliağa’ya kupayla gelmek ve bir üst lige çıkmak. Voleybol kadınlar liginde Aliağa’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Aliağa’da kadın voleyboluna destek veren, Aliağa’da bir spor kültürünün oluşması için çaba gösteren Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.    

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı