DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Başkan Serkan Acar'dan Aliağalılara Müjde

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde kendi gruplarında şampiyon olan takımların play-off oynamadan direkt olarak 3.

Başkan Serkan Acar'dan Aliağalılara Müjde
20.04.2023 19:40
271
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde kendi gruplarında şampiyon olan takımların play-off oynamadan direkt olarak 3.Lige çıkmalarına karar vermesiyle grubunu şampiyon tamamlayan Aliağaspor FK profesyonel lig olan 3.Lige yükseldi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağaspor FK’nın 3.Lige yükseldiği müjdesini sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Serkan Acar, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Hep birlikte inandık ve hep birlikte başardık. TFF tarafından grubunu lider tamamlayan takımların play-off oynamadan direkt olarak 3. Lige katılacağı kararı alındı. Başta desteğini hiç esirgemeyen siz Aliağalılara ve sonrasında da yönetiminden futbolcusuna, teknik ekibinden şoförüne kadar herkese çok teşekkür ediyorum”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı