DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Bayraklı'da Kış Spor Okulları Kayıtları Başladı

Yaz sezonunu binlerce kişinin katıldığı dolu dolu spor etkinlikleriyle tamamlayan Bayraklı Belediyesinde, kış spor okulları için kayıtlar başladı.

Bayraklı'da Kış Spor Okulları Kayıtları Başladı
25.09.2023 18:10
119
A+
A-

Yaz sezonunu binlerce kişinin katıldığı dolu dolu spor etkinlikleriyle tamamlayan Bayraklı Belediyesinde, kış spor okulları için kayıtlar başladı. Bu yıl da 21 branşta 7’den 70’e isteyen herkes spor kurslarından faydalanabilecek. Başkan Serdar Sandal, “’Herkes için spor’ parolasıyla çıktığımız yolda ilgilenen tüm ilçe sakinlerimizi kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

 

HERKES İÇİN SPOR

Her yıl binlerce kişiyi spor okullarında buluşturan Bayraklı Belediyesi, 21 branşta vereceği kış spor okulları için kayıtlara başladı. 5 yaş ve üzerindeki öğrenciler ile yetişkinlerin katılabildiği kurslar yine binlerce ilçe sakinini sporla bir araya getirecek. Çocukların gelişimlerine katkıda bulunarak, yetişkinlere de sağlıklı yaşamın kapıları aralayan kış dönemi spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, atletizm, tekvando, tenis, jimnastik, badminton, bale, kick boks, muay thai, karate, güreş, zumba, pilates, aerobik ve yoga branşlarında kurslar verilecek. Ayrıca özel gereksinimli sporculara yönelik basketbol, corn hole, masa tenisi ve hareket eğitimi kursları düzenlenecek. Başvurular Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisi’nde gerçekleştirilecek. Kurslarla ilgili detaylı bilgiye 3712300numaralı telefondan ulaşılabilecek.

 

TÜM SPORSEVERLERİ BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bayraklı Belediyesi olarak her yıl binlerce sporsever gencimizi, çocuğumuzu bir araya getiriyoruz. Onların başarıları hepimizi gururlandırıyor. Eğitime ve spora yatırımlarımızı da desteklerimizi de sürdüreceğiz. Bu kapsamda açacağımız kış spor okullarına da ilgilenen tüm ilçe sakinlerimizi davet ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı