DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Kanola Tarla Günü etkinliğine katıldı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul 20 Haziran 2023 Salı günü saat 12.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Kanola Tarla Günü etkinliğine katıldı
21.06.2023 04:40
172
A+
A-

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul 20 Haziran 2023 Salı günü saat 12.00’de Ahievren Mahallesinde düzenlenen “Kanola Tarla Günü” etkinliğine katıldı.

Etkinlikte; Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan, Malkara Ziraat Odası Başkanı Talat Kaya, mahalle muhtarları ve üreticiler yer aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan “Kanola Tarla Günü” konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Yerel yönetim olarak bizler ve ilçemizdeki üretici kuruluşlarımız ile birlikte üreticimizin faydası olacak her projenin yanındayız. Bu güzel etkinlikte üreticilerimizle bir araya getirmek için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Üreticilerimize bereketli bir hasat dönemi ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını temenni ediyorum.

Malkara’mızın tarımsal potansiyelini maksimum seviyede değerlendirmek ve tarımsal faaliyetlerin sürdürülebilirliğini sağlamak için belediye olarak üreticilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından verilen pilav ve ayran ikramından sonra program son buldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı