DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bomba transfer

atv’nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ikinci sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bomba transfer
02.09.2023 02:40
115
A+
A-

atv’nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ikinci sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Zengin oyuncu kadrosuna her gün yeni isimlerin katıldığı dizinin son transferi ise İsmail Demirci oldu.

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban’ın paylaştığı dizi sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu İsmail Demirci Onbeşli (Cengiz Onbeşli) karakteriyle kadroya dahil oldu. Onbeşli karakterinin Cezayir Türk’le dost mu düşman olacağı merak konusu.

Yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu dizinin senaryosunu Zülküf Yücel ve Zehra Yücel’in kaleme alıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam yakında atv ekranlarında

 

Karakter analizi

Onbeşli (Cengiz Onbeşli)

40’lı yaşlarında kurnaz, başına buyruk ve hafife alınmayacak biri. Masanın önemini hemen fark ederek zirveye çıkmanın yollarını arar. Cezayir onun da masa toplantılarına katılması için Dayılar’ın oylamasına başvurur. Dayılar evet dese de Ateş bu durumdan rahatsızdır. Aralarında bir rekabet başlar. Onbeşli aynı zamanda uzun bir süredir Srebrenitsa’da ailesini katleden “Akrepler” isimli Sırp paramiliter birliğin üyesi Radovan Samaç’ı aramaktadır

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı