DOLAR
32,5287
EURO
34,8161
ALTIN
2.444,87
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Beşiktaş Hazırlık Maçları sadece S Sport Plus'ta

Sporda zengin yayın içeriğini ve dünyanın en prestijli spor organizasyonlarını yenilikçi teknolojisiyle kullanıcılara sunan S Sport Plus; heyecanla beklenen Beşiktaş’ın hazırlık maçlarını seyirci ile buluşturacak.

Beşiktaş Hazırlık Maçları sadece S Sport Plus'ta
12.07.2023 13:40
139
A+
A-

Sporda zengin yayın içeriğini ve dünyanın en prestijli spor organizasyonlarını yenilikçi teknolojisiyle kullanıcılara sunan S Sport Plus; heyecanla beklenen Beşiktaş’ın hazırlık maçlarını seyirci ile buluşturacak. 27 Temmuz Perşembe günü Beşiktaş’ın Konferans Ligi 2. Ön Eleme karşılaşması da Türkiye’de canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta izlenecek.

Beşiktaş hazırlık karşılaşmalarında Augsburg, Mezőkövesd Zsóry ve Strasbourg karşısında sahaya çıkacak. Şenol Güneş yönetiminde ilk maçına hazırlanan Siyah Beyazlılar 15 Temmuz Cumartesi saat 16:00’da Augsburg ile karşısında sahaya çıkacak. Augsburg maçının ardından 18 Temmuz Salı saat 19:00’da Mezőkövesd Zsóry FC, 21 Temmuz Cuma  saat 19:00’da ise Strasbourg ile karşılaşacak. 

Beşiktaş’ın 27 Temmuz Perşembe günü oynayacağı Konferans Ligi 2. Ön Eleme karşılaşması ise sadece S Sport Plus’ta yayınlanacak. Bu karşılaşmada Beşiktaş’ın rakibi ise 1. Ön Eleme turundaki KF Tirana – Dinamo Batumi eşleşmesi kazananı olacak.  

Beşiktaş’ın nefes kesen mücadeleleri için “BJK1903” koduyla ssportplus.com’a üzerinden aylık üyelik alan kullanıcılar ilk ay sadece 34.99 TL ödeyerek bu süper maç programını izleyebilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı