DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Bodrum'un Yüzü Belgeseli 29 Ekim 2023'te Seyirciyle Buluşuyor!

Bodrum’un Yüzü Belgeseli 29 Ekim 2023’te Seyirciyle Buluşuyor! Dünya genelinde gelen ziyaretçilerin gönlünde taht kurmuş olan büyüleyici tatil beldesi Bodrum, Cumhuriyetimizin 100.

Bodrum'un Yüzü Belgeseli 29 Ekim 2023'te Seyirciyle Buluşuyor!
24.10.2023 17:10
110
A+
A-

Bodrum’un Yüzü Belgeseli 29 Ekim 2023’te Seyirciyle Buluşuyor!

Dünya genelinde gelen ziyaretçilerin gönlünde taht kurmuş olan büyüleyici tatil beldesi Bodrum, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 29 Ekim 2023 tarihinde yayınlanacak olan “Bodrum’un Yüzü” belgeseli ile gizli hazinelerini ve anlatılmamış hikâyelerini izleyicilere sunmaya hazırlanıyor.

Bodrum, dünya genelinde tanınmış ve sevilen bir tatil beldesi olmasının yanı sıra, pek çok kişinin bilmediği gizli hikâyelere ve değerlere sahip nadir bir bölge. “Bodrum’un Yüzü” belgeseli, bu eşsiz beldenin derinliklerine iniyor ve bölgeye özel bir değer katan isimlerin etkileyici hikâyelerini sunuyor.

“Bodrum’un Yüzü”, Turizmden müziğe, sanattan yerel mesleklere kadar pek çok insanın tanımaya fırsat bulamadığı değerli isimler, etkileyici tarihi ve başarı hikâyelerini konu alan bir belgesel olarak hazırlandı. Toplamda 8 bölümden oluşan bu belgesel, her biri 20-35 dakikalık bölümlerden oluşuyor. “Bodrum’un Yüzü” belgesel projesinde; Sibel Kabaağaçlı, İsmet Cengiz, Erman Aras, Yücel Köyağasıoğlu, Cengiz Oral, Galip Gür, Aysu Türkoğlu, Lena Erdil, Dağlarca Çağlar, Ali Subaşıoğlu, Kaan Çakır, Muzaffer Akyol, Erkan Oğur, Derya Alabora, Fatih Erkoç, ve Selçuk Yöntem gibi birbirinden değerli 70 isim bulunuyor.

Belgeselin yönetmenliğini Raşit Algül yaparken; yapımcılığını ise Raşit Algül ve Murat Oğan üstleniyor.

Görsel ve bülten: https://we.tl/t-d14Hj5gRVk 

Görsel, video ve bülten link:  https://we.tl/t-wfndIzWLXP 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı