DOLAR
32,3228
EURO
35,1013
ALTIN
2.301,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Borusan Araç İhale Gemide İhale İle Bir İlke İmza Attı

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Araç İhale, konsept ihale organizasyonları ile ilklere imza atmaya devam ediyor.

Borusan Araç İhale Gemide İhale İle Bir İlke İmza Attı
16.09.2022 12:50
307
A+
A-

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Araç İhale, konsept ihale organizasyonları ile ilklere imza atmaya devam ediyor. Şirket bu yıl içinde iki defa fiziki olarak düzenlediği lüks araç ihalelerinin yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinde mobil ihalelerle her segmentten birçok ikinci el aracın yeni sahiplerine ulaşmasına aracılık etti. Borusan Araç İhale, bu kez de gemide ihale konsepti ile eşsiz İstanbul Boğazı manzarasında çok özel bir etkinliğe imza attı. Kurumsal tedarikçi firmalara özel gerçekleştirilen mini ihalede, 36 adet araç kesin satışlı olarak satışa çıkarıldı, araçların tamamı satıldı.

 

İhale yolu ile alıcı üyelerine 2. el araç tedarik eden, Otonakit ve 7/24 Fiyat alt markalarıyla birlikte 2. el araç sektörünün en köklü kurumlarından Borusan Araç İhale, yaratıcı ihale organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi: Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek gemide ihale organizasyonu düzenledi. Katılımcılara ihale deneyimini İstanbul Boğazı’nda yaşatmak adına düzenlenen “mini ihale”de toplam 36 araç satıldı. Borusan Araç İhale aynı zamanda; Mayıs ayında Koçfinans ile başlatılan iş birliği kapsamında bu ihaleye özel 200 bin TL’ye 30 gün için 0 faizle Koçfinans’tan stok finansmanı kullanma fırsatını da üyelerine sundu.

 

Sunuculu ihalenin tüm heyecanını yaşatan etkinlikte canlı müzik performansı ve boğaz gezisi de geceye renk kattı. Gemide düzenlenen ve ilk olma özelliği taşıyan etkinliğin katılımcıları arasında uzun ve kısa dönem kiralama şirketleri, banka ve finansman şirketleri, çeşitli otomotiv marka distribütörleri, otomotiv marka yetkili satıcıları, sektörde önde gelen birçok şirket sahibi ve yöneticileri ile birlikte otomotiv sektörünün önemli derneklerinin üst düzey yöneticileri yer aldı. 

 

Fiziki ve online ihalede Türkiye’nin ilk ve tek şirketi

Borusan Araç İhale Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu, düzenlenen etkinlikle Borusan Araç İhale üyelerine gerçek bir ihale deneyimini benzersiz ambiyans eşliğinde yaşatmak istediklerini belirtirken, “Borusan Araç İhale olarak müşterilerimize uçtan uca hizmet sunmaya ve bunu sağlarken satış sürecinin her aşamasında onlara katma değerli servisler sağlamaya odaklanıyoruz. Fiziki ve online ihale süreçlerini aynı anda yürütebilen Türkiye’nin ilk ve tek şirketi olarak farklı konseptte hazırladığımız organizasyonlarla ihale sürecinde yenilikleri de sektörümüze kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı