DOLAR
32,4225
EURO
34,7347
ALTIN
2.477,90
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Bostanlısporlu Barış büyük erkeklerde şampiyon

Manisa Şehzadeler İlçesinde geleneksel olarak düzenlenen “13.

Bostanlısporlu Barış büyük erkeklerde şampiyon
07.09.2022 13:00
407
A+
A-

Manisa Şehzadeler İlçesinde geleneksel olarak düzenlenen “13. İllerarası Şehzadeler Zafer Kupası Muay Thai Şampiyonası”nda Bostanlıspor bir şampiyonluk, bir ikincilik ve bir de üçüncülük kazandı.  

Manisa Şehzadeler Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan 75 kilo büyük erkeklerde, karşılaşmalar da tüm rakiplerini yenen Barış Aşkın şampiyon oldu.

Bostanlıspor’un başarılı sporcusu Nusret Gökmen Basay, Gençler 60 Kiloda finalde kaybetti ve ikincilikte kaldı.

75 kilo büyük erkeklerde mücadele eden Oğulcan Tuğdar da üçüncü olarak kürsüye çıktı.

Bostanlıspor muaythai antrenörü Aytaç Uyanıker, Bostanlıspor’un muaythai da önemli bir kulüp olduğunu peş peşe katıldığı şampiyonalarda her yaş grubunda kürsüye çıkarak kanıtladığını ifade etti. Uyanıker, “sesimizi duyurmaya devam edeceğiz. Her yaş grubunu Bostanlıspor’a bu sporu yapmaya davet ediyoruz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı