DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Brandefense, Bridge Partner Programı'nı duyurdu

Siber güvenlik şirketi Brandefense, yenilikçi siber güvenlik çözümleriyle kurum ve kuruluşların marka itibarını koruma ve geliştirme nosyonu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Brandefense, Bridge Partner Programı'nı duyurdu
28.08.2023 14:40
87
A+
A-

Siber güvenlik şirketi Brandefense, yenilikçi siber güvenlik çözümleriyle kurum ve kuruluşların marka itibarını koruma ve geliştirme nosyonu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde, Bridge Partner Programı’nı duyuran Brandefense, iş ortaklarının dijital risk koruma hizmetleri aracılığıyla büyüyen bir tehdit ortamından ve artan güvenlik yetkinliği eksikliğinden kaynaklanan önemli zorlukların üstesinden gelmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Dijital risk koruma hizmetleri (DRPS), harici saldırı yüzeyi yönetimi (EASM) ve tehdit istihbaratı (TI) çözümleri sunan siber güvenlik şirketi Brandefense, yeni ve genişletilmiş Bridge Partner Program’ını duyurdu. Siber tehditlerin giderek daha karmaşık hale gelmesiyle birlikte kuruluşlar, yetenekli siber güvenlik uzmanlarına yönelik sürekli artan talebi karşılamak için güvenilir ortaklar arıyor. Bu pazar ihtiyacına yanıt olarak, Brandefense’in yeni programı, ortak kuruluşları güçlendirmek ve desteklemek için tasarlanmış bir dizi yeni özellik sunuyor.

Bu kapsamda, dört farklı katmanda (Authorized Partner, Silver Partner, Gold Partner ve Platinium Partner) tasarlanan program; markaların uzmanlık ve ticari etki seviyelerine bağlı olarak geliştirilmiş hizmetler içeriyor. Bu hizmetler aracılığıyla kapsamlı eğitimlere, satış etkinleştirme kaynaklarına ve teknik desteğe ulaşan markalar; hem görünürlüklerini artırmak hem de potansiyel müşterilere ulaşmak amacıyla iş birlikleri geliştirebiliyor.

Brandefense Bridge Partner Program, işbirliğini geliştirmeyi, pazar erişimini genişletmeyi ve sektöre kapsamlı siber güvenlik çözümleri sağlamayı hedefliyor.

Bridge Partner Programı ile iş optimizasyonunu daha ileri seviyeye taşımayı amaçlayan Brandefense; dijital risk koruma hizmetleri aracılığıyla büyüyen bir tehdit ortamından ve artan güvenlik yetkinlikleri eksikliğinden kaynaklanan önemli zorlukların üstesinden gelmesine yardımcı olmayı amaçlıyor. İstihbarata ulaşma süresini hızlandırmak, iş operasyonlarını optimize etmek ve iş ortaklarına kar marjlarını artırmalarına yardımcı olurken aktif savunma sağlamak için tasarlanmış özel tehdit istihbaratı hizmetleri sunuyor.

 

İş Ortağı Programı, proaktif yaklaşımlar sayesinde iş ortaklarını destekliyor

Sunduğu proaktif yaklaşımlar sayesinde pazar hacmini artırmak, iş operasyonlarının optimazsyonunu sağlamak ve güçlü iş birlikleri inşa etmek isteyen iş ortaklarını desteklemek amacıyla tasarlanan Bridge Partner Programı, dinamik yapısıyla iş dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Birden fazla iş ortaklığı düzeyinin yer aldığı program, Brandefense’in yenilikçi çözümlerini iş portföylerine entegre etmek isteyen iş ortaklarının hem hedefleri hem de istekleri konusunda başarıya ulaşmaları için çeşitli kaynaklara ve destekleyici unsurlara erişim sağlıyor. 

Bu doğrultuda, Brandefense kurum ve kuruluşların spesifik ihtiyaçlarını anlamak ve bu ihtiyaçlara yönelik alternatif çözümler geliştirmek için kişiselleştirilmiş bir hizmet sağlayıcısı rolü üstleniyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı