DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Burhaniye'de Moğollar rüzgarı

Türk müziğinin 55 yıllık çınarı Moğollar, sevilen şarkılarını Burhaniye’de Cumhuriyetin 100.

Burhaniye'de Moğollar rüzgarı
30.10.2023 03:50
68
A+
A-

Türk müziğinin 55 yıllık çınarı Moğollar, sevilen şarkılarını Burhaniye’de Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında söyledi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Burhaniye’de birçok etkinlikle kutlanırken, Moğollar konseri ile taçlandı.

Konser başlamadan önce sahneye çıkarak ; “Laik, Demokratik Türkiye Cumhuriyet’inin 100. Yıl kutlamasına hoş geldiniz” diye vatandaşa seslenen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Cumhuriyetimizin temel değerlerine sıkı sıkı bağlı kalarak birlikte daha güzel günleri inşa etmeliyiz. Cumhuriyet Atatürk gibi olmak, Atatürk gibi düşünmek demektir. 100. Yılın önemini idrak ederken, Cumhuriyetimizi daha da ileriye taşıyalım, Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” dedi. Alkışlarla sahneden inen Başkan Deveciler’in ardından sahneye Moğollar çıktı.Moğollar, sevilen ve yıllara meydan okuyan Dinleyiverin Gari, Issızlığın Ortasında, Bir şey Yapmalı, Ağrı Dağı Efsanesi, Devlerin Aşkı, Geri Sar gibi unutulmaz şarkılarını vatandaşların alkışları eşliğinde seslendirirken uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir sahne performansı sergiledi. Türk bayrakları ile şarkılara eşlik eden vatandaşlar Cumhuriyet coşkusunu tek yürek yaşadı.

Moğollara teşekkür plaketini vermek üzere sahneye çıkan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, grup üyelerine plaket, çiçek, yöresel ürünlerden oluşan hediye paketi verirken eşsiz sahne performansları için sevilen gruba tüm Burhaniyeliler adına teşekkürlerini iletti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı