DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Canik Belediye Meclisi Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde

Canik Belediye Meclisi Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nü ziyaret etti.

Canik Belediye Meclisi Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde
03.09.2022 14:41
200
A+
A-

Canik Belediye Meclisi Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nü ziyaret etti.

 

Canik Belediyesi meclis üyeleri Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nü ziyaret ederek kampüs içerisinde bulunan atölye, laboratuvar ve uygulama alanlarını inceledi.  Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nde gerçekleşen ziyaret programına AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay ve MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı eşlik etti.

 

"Gençlerimiz için özel olarak tasarlandı"

Kampüs içerisinde yer alan alanların gençler için özel olarak tasarlandığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nü ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Keşif Kampüsü içerisinde yer alan atölyeler, laboratuvarlar ve uygulama alanları gençlerimiz için en ince ayrıntısı düşünülerek özel olarak tasarlandı. Tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz demeden çalışarak kısa bir zamanda keşif Kampüsümüzü tamamladık. Gençlerimiz burada kendilerini keşfedecek, bilim ve teknoloji alanında çalışmalar gerçekleştirecekler” dedi.

 

"Gençlerimizin tüm ihtiyaçlarına anında cevap verecek”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nün iç dekorasyonunda kullanılan ürünlerin Canik Belediyesi bünyesinde yer alan Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (CAMEK) üretildiğini belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, "Keşif Kampüsümüzün içerisinde yer alan atölye, laboratuvar ve uygulama alanlarında kullanılan tüm ürünlerin ve mobilyaların imalatını CAMEK'te yer alan atölyelerimizde belediyemizin kendi imkânlarıyla  gerçekleştirdik. Keşif Kampüsünün iç ve dış tasarım çalışmalarını gençlerimizin tüm ihtiyaçlarına anında cevap verecek şekilde gerçekleştirdik. İnşallah gençlerimiz burada farklı alanlarda aldıkları eğitimlerle kendilerini geliştirecek,  ülkemiz ve milletimiz için önemli çalışmalara imza atacaklar” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı