DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Canon, PRINTING United Alliance Pinnacle'da 7 ödüle layık görüldü

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, baskı sektörünün üst düzey uzmanlarından oluşan jüri heyetinin, 58 kategoride 160’tan fazla ürünü değerlendirmesiyle belirlenen PRINTING United Alliance Pinnacle Ödülleri’nde altısı Ürün, biri ise Teknoloji kategorisinde olmak üzere 7 ödüle layık görüldü Canon, PRINTING United Alliance tarafından verilen Pinnacle Ürün Ödülleri’nde; Colorado M serisi ile Rulodan Ruloya/Hibrit/Düz Yataklı Yeni Teknoloji kategorisinin galibi olurken, Arizona serisinden 135 GT, 1380 GTF, 1380 XTF, 2380 GTF ve 2380 XTF ile de 5 ayrı ödüle layık görüldü.

Canon, PRINTING United Alliance Pinnacle'da 7 ödüle layık görüldü
06.09.2023 10:50
111
A+
A-

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, baskı sektörünün üst düzey uzmanlarından oluşan jüri heyetinin, 58 kategoride 160’tan fazla ürünü değerlendirmesiyle belirlenen PRINTING United Alliance Pinnacle Ödülleri’nde altısı Ürün, biri ise Teknoloji kategorisinde olmak üzere 7 ödüle layık görüldü

Canon, PRINTING United Alliance tarafından verilen Pinnacle Ürün Ödülleri’nde; Colorado M serisi ile Rulodan Ruloya/Hibrit/Düz Yataklı Yeni Teknoloji kategorisinin galibi olurken, Arizona serisinden 135 GT, 1380 GTF, 1380 XTF, 2380 GTF ve 2380 XTF ile de 5 ayrı ödüle layık görüldü. Canon, kısa süre önce kullanıma sunduğu benzersiz UVgel Beyaz Mürekkep ile ise Pinnacle Teknoloji Ödülü’nün sahibi oldu. 

Pinnacle Awards jürisi, Colorado M serisi ve UVgel mürekkebi etkileyici buldu

Canon’un ödüllü Colorado M serisi ve benzersiz UVgel Beyaz Mürekkebi jüriyi etkileyerek büyük takdir topladı. Colorado M serisi, kullanıcılara değişen gereksinimleri doğrultusunda yazıcılarını geliştirme seçeneği sunuyor. Kullanıcılar ayrıca UVgel’in benzersiz performans avantajlarından faydalanabiliyor ve daha geniş bir uygulama yelpazesinde baskı alabiliyor. Colorado M serisi, birçok kullanıcının baskı hacminin artmasına ve iç dekorasyon gibi iş segmentlerinde yeni, değerli uygulamalarla tekliflerini genişletmesine yardımcı olurken beyaz mürekkep ve çok katmanlı baskı seçenekleriyle perakende ve konaklama sektörleri için yeni fırsatlar yaratıyor. 

Arizona beş Pinnacle Ürün Ödülü kazandı

Canon, Arizona portföyünde birçok gelişme gerçekleştirdi ve son olarak bu yıl Arizona 1300 serisine FLOW teknolojisini ekledi. Bu gelişmeler sonucu Arizona 135 GT, Arizona 1380 GTF, Arizona 1380 XTF, Arizona 2380 GTF ve Arizona 2380 XTF UV/Lateks Düz Yataklı kategorilerinde girdiği 5 yarıştan birincilik elde etti. Arizona ailesi, ödüllü üçüncü nesil VariaDot baskı teknolojisiyle öne çıkıyor. Bir Canon yeniliği olan FLOW teknolojisi sayesinde, her boyut ve şekildeki panolar arasında geçiş yapmak hızlanıp kolaylaşırken kullanıcılar önemli ölçüde zaman tasarrufu sağlıyor. 

Canon Europe Pazarlama ve İnovasyon, Geniş Formatlı Baskı Grubu EMEA Direktörü Mathew Faulkner “PRINTING United Alliance tarafından bir kez daha birden fazla Pinnacle Ürün Ödülü ile onurlandırıldığımız için çok heyecanlıyız. Birçok farklı çıktı teknolojisi kategorisinde ödüllendirilmek bizim için gurur verici. Canon’un geniş formatlı grafik pazarındaki araştırma ve geliştirme çalışmalarına, sürekli olarak öğrenmeye çalıştığımız, kullanıcılarımızın ihtiyaçları yön veriyor. Bu ödülleri müşteri odaklı yaklaşımın bir kanıtı olarak görüyor ve bu yenilikçi çözümlerin müşterilerimizin işletmeleri üzerindeki olumlu etkisini bir kez daha doğruluyoruz. Colorado ve Arizona ürün serilerimizin hiç şüphesiz, kullanıcıların kârlarını artırmalarını, yeni yüksek değerli ürünlerle uygulama olanaklarını genişletmelerini ve iç dekorasyon, tabela, ambalaj gibi yeni heyecan verici pazar fırsatlarına açılmalarını sağlamaya devam edeceğini ön görüyoruz” diyerek duygularını dile getirdi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı