DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Cartier Türkiye'nin ilk marka dostları Boran Kuzum ve Hafsanur Sancaktutan oldu

Cartier, Boran Kuzum ve Hafsanur Sancaktutan’ın Türkiye’deki ilk Marka Dostları olduğunu duyurmaktan mutluluk duyar.

Cartier Türkiye'nin ilk marka dostları Boran Kuzum ve Hafsanur Sancaktutan oldu
30.08.2023 16:30
170
A+
A-

Cartier, Boran Kuzum ve Hafsanur Sancaktutan’ın Türkiye’deki ilk Marka Dostları olduğunu duyurmaktan mutluluk duyar.  Gerçek yeteneğin temsilcisi bu iki oyuncu, Cartier’nin köklerinin derinlerinde yer alan  ve bölgede de yaygın şekilde hissedilen değerleri temsil ediyorlar; sanat ve yaratıcı ruh için yankılanan ortak tutkunun belirlediği değerler. 

Kuzum ve Sancaktutan, Cartier Marka Dostları olarak birçok bölgesel & uluslararası etkinlikte ve davette Cartier ile işbirliği yapacaklar. Maison’un Türkiye’den ilk temsilcileri olan aktörler, birbirlerinden tamamen bağımsız hareket ederek, Cartier’nin sinemaya olan bağlılığı ve sevgisini dünyayla paylaşmakta markaya eşlik edecekler.

Kendi jenerasyonlarının en yetenekli, özgür ruhlu ve enerjik aktörleri olarak tanınan Kuzum ve Sancaktutan, yaratıcılığın olanaklarının keşfinde Maison’un Türk ve uluslararası topluluklarıyla birlikte hareket edecek, yaratıcı yetenekleriyle yeni alanlar açacaklar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı