DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Çebi Tecrübe Kazanmaya Devam Ediyor

Bu sezon Türkiye haricinde, İtalya’da düzenlenen IAME ve ACI serilerinde direksiyon başına geçen 15 yaşındaki genç kadın sporcu Ayşe Çebi, geçtiğimiz hafta sonu İtalya’nın Napoli pistinde koşulan WSK Open Serisi 4.

Çebi Tecrübe Kazanmaya Devam Ediyor
28.06.2023 12:20
262
A+
A-

Bu sezon Türkiye haricinde, İtalya’da düzenlenen IAME ve ACI serilerinde direksiyon başına geçen 15 yaşındaki genç kadın sporcu Ayşe Çebi, geçtiğimiz hafta sonu İtalya’nın Napoli pistinde koşulan WSK Open Serisi 4. yarışında mücadele etti.

8 ülkeden 13 sporcunu yer aldığı OKN Junior kategorideki tek kadın pilot olarak piste çıkan Çebi, 13 turluk final yarışını 7. olarak tamamlamayı başardı. Her geçen yarış tecrübesini ve hızını artıran genç sporcu, sezona 08-09 Temmuz tarihlerinde İstanbul Tuzla Karting Park’ta düzenlenecek olan Motul Türkiye Karting Şampiyonası ikinci ayak yarışları ile devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı