DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Ceza, İstanbul'da düzenlenecek 2023 PUBG MOBILE Dünya Kupası'nda sahne alacak

Türk rap müziğinin efsane isimlerinden Ceza, İstanbul Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşecek olan 2023 PUBG MOBILE Dünya Kupası’nda (PMGC) izleyicileri coşturacak.

Ceza, İstanbul'da düzenlenecek 2023 PUBG MOBILE Dünya Kupası'nda sahne alacak
08.11.2023 14:40
80
A+
A-

Türk rap müziğinin efsane isimlerinden Ceza, İstanbul Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşecek olan 2023 PUBG MOBILE Dünya Kupası’nda (PMGC) izleyicileri coşturacak. Biletix ve Biletino üzerinden satışa çıkan PMGC biletlerinin fiyatları, avantajlı döneme özel 60 TL’den başlıyor.

Dünyanın en büyük espor organizasyonlarından olan 2023 PUBG MOBILE Dünya Kupası için geri sayım başladı. PUBG MOBILE Espor da ilk defa İstanbul’da düzenlenecek ve espor festivaline dönüşecek olan bu büyük etkinlik için oyun severleri heyecanlandıracak bir duyuruya imza attı. Yapılan açıklamaya göre rap sanatçısı Ceza, 8 – 10 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek PUBG MOBILE Dünya Kupası’nın ilk gününde sahne alacak. Buna ek turnuvanın her gününde farklı isimler, çeşitli performanslar da düzenleyecek.

 

Turnuva biletleri satışa çıktı

Ceza konserinin yanı sıra birçok sürpriz etkinliğe, sahne performanslarına ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan 2023 PUBG MOBILE Dünya Kupası final biletleri geçtiğimiz günlerde iki kategori halinde satışa çıkmıştı. Espor severler, dilerlerse genel kategoriden bilet alabileceği gibi tuttukları takım veya içerik üreticilerine özel olarak hazırlanan fan tribünlerinden de bilet satın alabilecek. 2023 PUBG MOBILE Dünya Kupası Büyük Finallerinin biletleri Biletix ve Biletino üzerinden, avantajlı döneme özel 60 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İlk defa İstanbul’da gerçekleşecek olması sebebiyle Türkiye espor ekosistemi için de oldukça önemli olan turnuva, dünyanın pek çok ülkesinden canlı olarak takip edilecek. 

 

3 milyon dolarlık büyük ödül! 

Lig Aşaması ve Büyük Finaller olmak üzere iki farklı bölümden oluşan turnuvada dünyanın dört bir yanından katılan 50 takım, 3 milyon dolarlık ödül havuzundan paylarını almak için kıyasıya bir mücadele içerisine girecek.

2 – 26 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek PMGC Lig Aşaması’nda başarılı olan takımlar, 8 – 9 – 10 Aralık tarihleri arasında İstanbul Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenecek olan 2023 PMGC Büyük Finallerinde karşı karşıya gelecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı