DOLAR
32,5247
EURO
34,8564
ALTIN
2.442,85
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Counter-Strike 2 en çok oynanan oyunlar listesine hızlı bir giriş yaptı

Counter-Strike 2 en çok oynanan oyunlar listesine hızlı bir giriş yaptı     Oyun ve oyun içi alışverişlerde bir numaralı adresiniz Oyunfor, Ekim ayında oyun satışlarındaki düşüşün devam ettiğini açıkladı.

Counter-Strike 2 en çok oynanan oyunlar listesine hızlı bir giriş yaptı
15.11.2023 20:30
82
A+
A-

Counter-Strike 2 en çok oynanan oyunlar listesine hızlı bir giriş yaptı

 

 

Oyun ve oyun içi alışverişlerde bir numaralı adresiniz Oyunfor, Ekim ayında oyun satışlarındaki düşüşün devam ettiğini açıkladı. Tamamıyla yenilenmiş Counter-Strike’ın sıralamalarda yüksekte yer alması ise dikkat çekti.

 

 

2023 Ekim ayında oyun alışverişlerinde, 2023 Eylül ayına göre %3 düşüş yaşandı. 2022 yılı Ekim ayına göre ise %5’lik bir azalma gözlemlendi. Bu düşüşün en önemli nedenleri arasında, artan kur ve bazı oyun firmalarının fiyat yerelleştirmesini kaldırmasını gösterebiliriz.

PC ve konsol oyun alışverişleri diğer aylara göre artış gösterirken, mobil oyunlarda düşüş devam etti. Edinilen verilere göre PC oyunları Ekim ayında en çok alışveriş yapılan kategori oldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı