DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

CSO Ada Ankara'da Bu Hafta (14 – 20 Ağustos )

ÇOCUKLAR İÇİN RESİM ATÖLYESİ 15 AĞUSTOS – FUAYE / 13.

CSO Ada Ankara'da Bu Hafta   (14 – 20 Ağustos )
08.08.2023 12:10
90
A+
A-

ÇOCUKLAR İÇİN RESİM ATÖLYESİ

15 AĞUSTOS – FUAYE / 13.00 – 15.00

 

CSO Ada Ankara’da resim sanatına ilgisi ve yeteneği olan çocukları geliştirmek üzere Çocuklar İçin Resim Atölyesi düzenleniyor. 15 Ağustos Salı günü gerçekleşecek atölyeler çocukların yaratıcı düşünme becerilerini, özgüvenlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine katkı sağlıyor.

 

Bilet Fiyatları:
100 TL

 

EFRUZE – YEŞİLÇAM ŞARKILARI

16 AĞUSTOS – MAVİ SALON – 20.00

 

Efruze, Yeşilçam Şarkılarından oluşan repertuvarı ile 16 Ağustos’ta ilk kez CSO Ada Ankara’da sanatseverlerle buluşacak. Konservatuvardan Devlet Operası’na, oynadığı tüm müzikal ve operaların renk, ses ve teknik zenginliklerini, Türk Sanat Müziği alanındaki en iyi üstatlarla çalışarak bir araya getirdiği “Assolist” ve “Assolist II Meşk-i Müren” albümleriyle beğeni kazanan opera sanatçısı Efruze, Yeşilçam’ın en sevilen, bilinen şarkılarından oluşan repertuvarlarıyla CSO Ada Ankara’da unutulmaz bir performansa imzasını atacak.

 

Bilet Fiyatları:
 
1. Kategori: 170 TL

2. Kategori: 150 TL

 

ÇOCUKLAR İÇİN SERAMİK ATÖLYESİ

17 AĞUSTOS – AÇIK ALAN / 15.00 – 16.30

 

CSO Ada Ankara, yaz tatilindeki çocuklara Anadolu’nun önemli mesleklerinden çömlekçiliği deneyimleme fırsatı sunuluyor.  7-9 ve 10-12 yaş gruplarına özel iki oturumla Çocuklar İçin Seramik  atölyeleri düzenleyen CSO Ada Ankara minik sanatseverlere çömlekçi tornasında minik saksı ve kase gibi objeler deneyerek keyifli vakit geçirip, yeni tecrübeler kazandıracak.

 

Bilet Fiyatları:

Biletler Tükendi.

 

ÇOCUKLAR İÇİN YARATICI DRAMA ATÖLYESİ

18 AĞUSTOS – FUAYE / 13.00 – 15.00

 

CSO Ada Ankara, yaz tatilinde 7 – 8 ve 9 – 10 yaş aralığındaki çocukların algı, beceri ve yaratıcı gücünü ortaya çıkarmak amacıyla Çocuklar İçin Yaratıcı Drama atölyesi düzenliyor. 4 ve 18 Ağustos tarihlerinde iki oturum ile gerçekleşecek olan Yaratıcı Drama atölyelerinde çocuklar, eğitmenlerinin desteğiyle eğitsel ve sanatsal amaçları olan; doğaçlama, rol oynama gibi tiyatro tekniklerinden faydalanarak, grup yaşantıları içerisinde  herhangi bir konuyu, düşünceyi ya da olayı canlandırma sürecini deneyimleyecekler. Bu faaliyetlerle çocukların hayal gücü, yaratıcı düşünme, kendini ifade etme ve iletişim becerileri gelişecek. Roller aracılığıyla bilgilerini yeni bir bakış açısı ile değerlendirme fırsatına da sahip olmayı keşfedecek olan çocuklar; dinleme, anlama, araştırma, sorgulama ve konuşma becerilerini geliştirecekler.

Bilet Fiyatları:
 100 TL

TRIO LACERTAE

19 AĞUSTOS – TARİHİ SALON – 20.00

Barok müzik uzmanlarından oluşan Fransız Trio Lacertae, Ankara’da ilk konserini vermek üzere 19 Ağustos tarihinde CSO Ada Ankara’ya geliyor. Avrupa’nın en önemli barok orkestralarıyla birlikte çalışan ve aynı zamanda “serpent” çalgısının dünyadaki en önde gelen icracılarından olan Patrick Wibart’ın kurucusu olduğu Lacertae’nın diğer üyeleri ise viola da gambada Martin Bauer ve klavsende Ayumi Nakagawa. Zengin ve yenilikçi bir ses yelpazesi arayışıyla müzikal evrenlerini sürekli genişleterek deneyler yapan üçlü, yaratıcı enerjileri ve müzik alanının ötesine geçen yetenekleriyle CSO Ada Ankara konserinde Rönesans’tan Barok döneme çok zengin bir repertuvar yorumlayacak. Trio Lacertae, Ankara’da sahne alacakları bu ilk ve özel konserde Alman, İtalyan, Fransız, İngiliz ve Hollanda’lı bestecilerin eserlerinin yanı sıra; Merci, Stoeffken, Lawes, Guédron gibi ülkemizde pek az seslendirilen bestecilerin birbirinden güzel eserlerini de icra edecek. Klavsen ve viola da gambanın tınısıyla, sesini XVI. yüzyıldan XX. yüzyılın başına kadar duyuran, bugünse çok az bilinen “serpent” çalgısının nadir ve büyüleyici sesini birleştirerek sıradışı bir performansa da imza atacak olan Trio Lacertae, sanatseverlere Telemann, Marais, Couperin gibi barok dönemin büyük yaratıcılarının da eserlerini seslendirecek. 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 150 TL

2. Kategori: 120 TL

3. Kategori: 80 TL

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı