DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başarıya Doymuyor!

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, farklı branşlardaki sporcularıyla başarılarına yenilerini ekliyor.

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başarıya Doymuyor!
04.08.2023 11:00
141
A+
A-

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, farklı branşlardaki sporcularıyla başarılarına yenilerini ekliyor. Kulübün erkekler 2. Lig 6. Grup’ta mücadele eden voleybol takımı, gösterdiği yüksek performans sayesinde 1. Lig’e yükseldi. Mardin’de gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda ise kulübün sporcularından Muhammed Bilal Okay gençler kategorisinde şampiyon oldu. Öte yandan Samsun’da düzenlenen Ateşli Silahlar 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Kupası’nda gençler kategorisinde Fahrettin Can Al Türkiye Şampiyonu olurken, yıldızlar kategorisinde Zeynep Kılıç ve küçükler kategorisinde yarışan Bade Nil İlhan birincilik madalyası kazandı. 

Hizmet bölgesinde değer katan çalışmalara imza atan DEPSAŞ Enerji, spora verdiği destekle de adından söz ettiriyor.  Bu kapsamda DEPSAŞ Enerji, geçtiğimiz aylarda GAP Gençlik Spor Kulübü’nü devralmasıyla kulübün başarı çıtasını daha da yükseltti. Yeni adıyla DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü’nün voleybol takımı 2. Lig 6. Grup’ta gösterdiği yüksek performansla şampiyon olarak Erkekler 1. lige yükseldi. 

Kick Boksta şampiyonluk geldi

Kulübün kick boks branşındaki sporcularından Muhammed Bilal Okay ise Mardin’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda gençler kategorisinde şampiyon oldu. Aynı turnuvada Yakut Yılmaz gençler kategorisinde ve Kutalmış Çiftcioğlu büyükler kategorisinde Türkiye 3’üncüsü ünvanlarını kazandı. Sezon boyunca forma terleten sporcuların gösterdiği üstün başarı, kulübün çeşitli spor dallarında sporcuların kabiliyetlerini arttıran bir merkez olduğuna dikkat çekti.

Ateşli silahlarda 3 DEPSAŞ’lı şampiyon var!

Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen Ateşli Silahlar 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Kupası’nda da üstün başarılara imza atan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, kupadan üç şampiyon ile döndü. Gençler kategorisinde Fahrettin Can Al’ın, Türkiye şampiyonu olduğu turnuvada Bade Nil İlhan ise küçükler kategorisinde birincilik elde etti. Turnuvada yıldızlar kategorisinde yarışan Zeynep Kılıç da birincilik madalyasını kazanan isim oldu. 

“Sporcularımızın başarıları ile gururlanıyoruz”

Ligde ve şampiyonalarda üstün başarı gösteren sporcular hakkında konuşan DEPSAŞ Enerji Genel Müdürü Murat Karagüzel, “Bizler DEPSAŞ Enerji olarak, her yaş grubundan sporcularımızın gösterdikleri yüksek performans sonucunda kazandıkları başarılarıyla gururlanıyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz illerde, spora gösterilen ilginin daha da artması için her geçen gün daha fazla çaba gösteriyoruz. Bu doğrultuda kulübümüzün elde ettiği başarıların katlanarak artması için desteklerimizi sürdüreceğiz. DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başantrenörü Mehmet İpek’i ve kıymetli sporcularımızı kutluyorum.  Bilhassa şampiyon voleybol takımımıza 1. Lig’de başarılar diliyorum” dedi.

Disiplin ve uyum, başarıyı getirdi

Sporcularının başarılarını değerlendiren DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başantrenörü Mehmet İpek ise, “Öncelikle antrenörlerinin de emekleriyle çok çalışarak önemli başarılara imza atan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sporcularımız katılmış oldukları müsabakalarda üstün başarı göstererek çalışmalarının karşılıklarını aldı. Şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen voleybol takımımız, disiplin ve uyum içinde hareket eden yetenekli sporculardan oluşuyor. Sporcularımız Muhammed Bilal Okay ve Yakut Yılmaz ülkemizi Balkan Şampiyonası’nda temsil edecek, onlara şimdiden başarılar diliyorum. Kulübümüzü gerek ulusal gerek uluslararası alanda en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı