DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

DİJİTAL ÇAĞDA İTİBAR YENİDEN TANIMLANIYOR

DİJİTAL ÇAĞDA İTİBAR YENİDEN TANIMLANIYOR
05.03.2024 12:58
12
A+
A-

Her ay ekonomi ve iş dünyasının nabzını tutan PLATİN, Mart sayısıyla da tüm yeniliklerden haberdar olmanızı sağlıyor.

 

DİJİTAL ÇAĞDA İTİBAR YENİDEN TANIMLANIYOR

Tedarik zincirlerinin, üretim modellerinin, iş yapış stillerinin, pazarlama stratejilerinin ve hizmet süreçlerinin hızla dijitalleştiği yepyeni bir dönemin eşiğindeyiz. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren kurumların dijital çağa ayak uydurabilmelerinin yanı sıra hedef kitlelerini ve paydaşlarını bu yeni dünyaya adapte edebilmeleri ve dijital güven inşa edebilmeleri büyük önem taşıyor.

Platin Dergisi, bu noktadan yola çıkarak dijital dönüşüm ve teknoloji entegrasyonunun girişim, hukuk, yetenek yönetimi ve stratejik planlama alanlarında nasıl bir değişim yaratacağını alanında uzman isimlerin gelecek projeksiyonlarıyla analiz etti.

 

Türkiye’nin dijital dönüşüm hamlesi ve çok daha fazlası Platin Dergisi Mart sayısında…

 

HİZMET İHRACATINDA HEDEF 200 MİLYAR DOLAR

Platin Dergisi’ne özel açıklamalarda bulunan Hizmet İhracatçıları Birliği Başkanı Şekib Avdagiç: “Hizmet ihracatımızı 5 yıl içinde 200 milyar dolara çıkarmayı amaçlıyoruz.”dedi.

Türkiye; uzun yıllardır üretim, hizmet ve iş gücü potansiyeliyle kendini güçlendiren, dünya çapında ürün ve hizmetlerini pazarlayarak büyüyen bir ülke. Ülkemizin büyüme stratejisinin temelinde de ihracat bulunuyor. Bu nedenle hizmet ihracatı, Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında hayati bir rol oynayarak ülkemizin dünya ekonomisindeki önemli konumunu sürdürmesine katkı sağlıyor. Yaşanan ekonomik gelişmeler ile birlikte ülkemiz 2023 yılında 255.8 milyar dolar mal ihracatı ve 100 milyar dolar hizmet ihracatı ile yeni bir rekora imza attı.

 

Hizmet İhracatçıları Birliği’nin (HİB) 18 kategoride belirlediği ‘2022 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları’ ile 2023 performansları, 2024 projeksiyonları ve yatırım hedefleri Platin Dergisi Mart sayısında okuyucularıyla buluşuyor.

 

5 SEKTÖR 5 GELECEK PROJEKSİYONU

Dijital dönüşüm ve teknoloji entegrasyonu ekseninde yeni iş modelleri, üretim sistemleri ve hizmet biçimleriyle geleceğe yön verecek; sağlık, otomotiv, bilgi ve iletişim teknolojileri, üretim ve finans sektörünün yarını Platin’de derinlemesine inceleniyor.

 

Her ay yenilenen içeriğiyle PLATİN, ekonomi ve iş dünyasına dair merak ettiğiniz her şeyi ön plana çıkarıyor. Platin Mart Sayısı, e-dergi ve tüm bayilerde…

ETİKETLER: