DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Disney ve Pixar imzalı büyük beğeni toplayan 'Ters Yüz' filmi ikincisiyle geliyor

Disney ile Pixar’ın imzasını taşıyan Oscar ödüllü animasyon film ‘Ters Yüz’, tam 9 yılın ardından yeni serüveniyle beyazperdeye geri dönüyor.

Disney ve Pixar imzalı büyük beğeni toplayan 'Ters Yüz' filmi ikincisiyle geliyor
11.11.2023 05:30
136
A+
A-

Disney ile Pixar’ın imzasını taşıyan Oscar ödüllü animasyon film ‘Ters Yüz’, tam 9 yılın ardından yeni serüveniyle beyazperdeye geri dönüyor. Yeni bir duygu olan ‘Kaygı’nın ekibe dahil olacağı film, 14 Haziran’da sinemaseverlerle buluşacak. 

Riley, kafasındaki küçük seslerle beraber hayatımıza geri dönüyor. Disney ve Pixar imzalı ‘Ters Yüz’ filminin ikincisi için geri sayım başladı. Fragman ve afişin yayınlandığı filmde başarılı bir işletmeyi yöneten Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve Tiksinti’nin yanına yeni bir duygu olan Kaygı ekleniyor. 

Kelsey Mann’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Ters Yüz 2’de artık bir ergen olan Riley’nin zihnine geri dönüyoruz ancak merkez beklenmedik bir duygu olan Kaygı’ya yer açmaya çalışırken ani bir yıkıma uğruyor. Kaygı’nın merkezdeki diğer duygularla nasıl bir ilişki içinde olacağı merakla beklenecek.

Vizyona girdiği dönemin en beğenilen filmleri arasında yer alan Oscar ödüllü ‘Ters Yüz’ün yepyeni serüveni 14 Haziran’dan itibaren sinemalarda seyredilebilecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı