DOLAR
32,5223
EURO
34,8741
ALTIN
2.443,30
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Dockers® BMX & Skate Battle’a İstanbul Marketing Awards’dan Ödül!

Dockers® BMX & Skate Battle’a İstanbul Marketing Awards’dan Ödül!
14.12.2023 13:39
38
A+
A-

Pazarlama, reklam ve iletişim dünyasında geliştirilen projelerin en iyilerinin ödüllendirildiği İstanbul Marketing Awards 2023’te ‘Kurum ve Marka Etkinlikleri’ kategorisinin kazananı 9 Mayıs günü gerçekleşen Dockers® BMX & Skate Battle oldu!

 

Pazarlama ve iletişim dünyasının en iyi işlerini ödüllendirmek ve bu alanda çalışan ekiplere motivasyon sağlamak amacıyla bu yıl 5. kez düzenlenen Istanbul Marketing Awards’un kazananaları; Arzu Deniz Aksoy, Çağlar Gözüaçık, Emrah Doğru, Hande Aydın ve Samet Ensar Sarı gibi alanında başarılı pazarlama ve iletişim dünyası profesyonellerinin başkanlığında toplanan bağımsız jürinin değerlendirmeleriyle belirlendi. Kazanan projelerin ödüllerine kavuştuğu tören, 13 Aralık akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti.

 

Projelerin 5 ana kategori altında değerlendirildiği törende toplamda 92 kategorinin kazananları ödülleri ile buluştu. ‘Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik’ kategorisinin altında yer alan ‘Kurum ve Marka Etkinlikleri’ kategorisinin kazananı ise 9 Mayıs günü nefesleri kesen BMX & Skate Battle etkinliği ile Dockers® ve Gravital oldu. Dockers® marka elçileri BMX sporcusu Bora Altıntaş ve kaykay sporcusu Berke Dikişcioğlu’nun moderasyonu ile düzenlenen etkinlikte; BMX ve kaykay dünyasının yetenekli isimleri hünerlerini sergilerken basın mensupları ve influencer isimlerden oluşan katılımcılar sokak stiline uygun kurgulanmış atıştırmalıkların ve DJ performansının keyfini çıkarmıştı.

 

 

Dockers® hakkında:

Dockers®, 35 yıldır chino pantolonlar için standardı belirliyor. İlk olarak 1986 yılında Kaliforniya, San Francisco’da üretilen bu Amerikan klasiği, rahat giyim tarzının kalbinde yer alıyor ve erkeklere her ortamda giyebilecekleri kaliteli ürünler sunuyor. Üzerine düşünülmüş yenilikler ve anlamlı detaylar bir trende değil, bir amaca hizmet ediyor. Bugün Dockers® Amerika’nın en sevilen chino’su olmaya devam ediyor ve kalite, üstün konfor ve çok yönlü bir tarz vaadinden ödün vermeden geniş bir giyim ve aksesuar yelpazesi sunuyor. Boyama ve apreleme işlemlerinde kullanılan suyun yüzde 73 oranında tasarruf edilmesini sağlayan bir işlem olan Dockers® Water<Less® Teknolojisi markanın çevresel ayak izini azaltmaya yardımcı oluyor. Dockers®, Levi Strauss & Co.’nun bir parçasıdır ve altı kıtada 60 ülkede satılmaktadır.