DOLAR
32,5247
EURO
34,8564
ALTIN
2.442,85
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Dünya Şampiyonu Türk takım S2G, Infinix sponsorluğunda Riyad yolcusu

Türkiye’de espor ekosisteminin gelişmesi için çeşitli çalışmalar yürüten teknoloji markası Infinix, S2G Esports’a sponsor olduğunu duyurdu.

Dünya Şampiyonu Türk takım S2G, Infinix sponsorluğunda Riyad yolcusu
11.07.2023 17:50
163
A+
A-

Türkiye’de espor ekosisteminin gelişmesi için çeşitli çalışmalar yürüten teknoloji markası Infinix, S2G Esports’a sponsor olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz yıl Türkiye espor tarihinde bir ilki başararak PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası’nı kazanan takım, 11 – 16 Temmuz tarihlerinde Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde düzenlenecek PUBG MOBILE World Invitational’da (PMWI) mücadele edecek.

Küresel mobil teknoloji markası Infinix, yeni ürünlerini Türkiye’de tüketicilerle buluşturmaya devam ederken özellikle gençler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen espora olan yatırımlarını da sürdürüyor. Önce NOTE 30 serisi ile Türkiye espor ekosisteminin en güçlü organizasyonlarından PUBG MOBILE Pro League (PMPL) Türkiye ve PMPL Avrupa Şampiyonası’na ana sponsor olduğunu duyuran marka, bir sponsorluk çalışması daha gerçekleştirdi.

Infinix, Türkiye esporunun bugüne kadarki en büyük başarısına imza atarak 2022 PUBG MOBILE Dünya Şampiyonu olan S2G Esports takımının sponsoru olduğunu duyurdu. Marka; Koçluğunu For1st’ün (Furkan Şentürk) üstlendiği ve Sylas (Berkin Çetin), Calse (Taha Ünlü), HamsiG (Faruk Hamsici) ve RayZ’dan oluşan (Mehmet Akif Kastal) S2G Esports’un 2023 yılı sonuna kadar sponsorluğunu üstlenecek.

 

S2G, NOTE 30 için kamera karşısına geçti

S2G, Infinix ile gerçekleştirdiği sponsorluk çalışmasına özel bir de NOTE 30 için reklam filmi hazırladı. Markanın sosyal medya kanallarından izlenebilecek filmde dünya şampiyonu ekip, Infinix’in en yeni modeli NOTE 30’un güçlü oyun performansına vurgu yapıyor.

 

Dünya şampiyonu takım Riyad yolcusu

S2G, son olarak Endonezya’nın Jakarta kentinde düzenlenen PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası 2022’yi (PMGC) ilk sırada tamamlayarak Dünya Şampiyonu olmuştu. Ülke tarihinde bir ilki başaran Türk takım, şimdi de PUBG MOBILE Espor takvimindeki en büyük yaz etkinliği olan ve 11 Temmuz – 16 Temmuz tarihleri arasında Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde düzenlenecek PUBG MOBILE World Invitational’da (PMWI) mücadele edecek.

 

Infinix PUBG MOBILE ile espora destek olmaya devam ediyor

Daha önce PUBG MOBILE Türkiye Ulusal Şampiyonası (PMNC) ve Türkiye’nin en büyük topluluk turnuvası olan Yükselen Yıldızlar Turnuvası’na sponsor olan Infinix, geçtiğimiz günlerde Türk takımlarının başarılı sonuçlarıyla damga vurduğu 2023 PUBG MOBILE Pro League (PMPL) Avrupa Şampiyonası’nın da sponsoruydu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı