DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Dünyanın en uzun kayak pistlerinden biri ve sadece Alplerde bulunan kristal kar kalitesine sahip yer!

Dünyanın en uzun kayak pistlerinden biri ve sadece Alplerde bulunan kristal kar kalitesine sahip yer!
02.01.2024 07:33
20
A+
A-

Dünyanın en uzun kayak pistlerinden birine ve sadece Alplerde bulunan kristal kar kalitesine sahip Kars Sarıkamış’ta hizmet veren Duja Chalet, sezonu 21 Aralık 2023 tarihinde açtı. Üstün hizmet anlayışı ile destinasyon olarak Sarıkamış’ı da ön plana çıkarmayı hedefleyen Duja Chalet, 144 odası, kapalı yüzme havuzu, 500 kişilik toplantı salonu ve çocuk kulübü ile bu sezon da misafirlerine hizmet veriyor. Duja Chalet misafirleri bu sezon diğer sezonlardan farklı olarak, belirli zamanlar için ücretsiz temel kayak eğitim dersi alabilecekler. Ayrıca kayak tutkunu misafirleri için konaklamaları boyunca skipassleri ücretsiz. Her gün 16:00’da başlayan after ski partileri ile kayak yorgunluğu eğlenceye dönüşecek.

Toplam uzunluğu 25 kilometre olan 9 adet pist bulunan Sarıkamış’ta, pistlerin ikisi zirveden Karanlıkdere mevkiine, pistlerin beş tanesi zirveden 1. Etap mevkiine, diğer iki pist de zirveden otele kadar uzanıyor. Başlangıç pisti, 1 Kolay Pist, 3h Orta Pist, 3 Zor Pist bulunuyor. Ayrıca çevre uzunluğu 50 kilometre olan ve 5 kilometresi Uluslararası Cross Country Federasyonu tescilli Cross Country Pisti de kayak tutkusunu bir şölene dönüştürüyor.

Kars Sarıkamış’ta bulunan Duja Chalet yeni yıla, şölen tadında eğlence programı ile girdi. Misafirler, dans gösterileri, havai fişek şovu ve sevilen sanatçı Sinan Güleryüz’ün eğlenceli performansı ile yeni yıla merhaba dedi.  Güleryüz’ün performansını, geceye katılan oyuncu eşi Özge Özder ve çiftin kızları da izledi ve sahne öncesi çift yeni yıl dileklerini paylaştı.

Sarıkamış’ta kar yağışı ve pistlerin açılması ile kayakseverler ve yılbaşını kristal kar ile kutlamak isteyen tatilciler Duja Chalet’e büyük ilgi gösterdiler.