DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

EA SPORTS ve Marvel Ortaklığıyla EA SPORTS FC 24'e Ultimate Team Heroes Geliyor!

Hem UEFA Şampiyonlar Ligi, hem de UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi futbolcularının süper kahraman formasıyla sahaya çıkacağı Ultimate Team Heroes, Kasım ayında oyuncularla buluşmayı hedefliyor.

EA SPORTS ve Marvel Ortaklığıyla EA SPORTS FC 24'e Ultimate Team Heroes Geliyor!
29.07.2023 05:10
193
A+
A-

Hem UEFA Şampiyonlar Ligi, hem de UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi futbolcularının süper kahraman formasıyla sahaya çıkacağı Ultimate Team Heroes, Kasım ayında oyuncularla buluşmayı hedefliyor.

EA SPORTS ve Marvel Entertainment ortaklığıyla EA SPORTS FC 24 için yepyeni bir Ultimate Team Heroes hazırlanıyor! Ünlü Marvel Comics çizeri J.L. Giles tarafından resmedilen futbolcular arasında ilk defa kadın oyuncular da yer alacak. EA SPORTS FC 24’ün Ultimate Sürümü için 22 Ağustos’a kadar ön sipariş** veren futbol fanatikleri, Ultimate Team için 19 kahramandan bir tanesine sahip olabilecekler.

Ultimate Team Heroes’un EA SPORTS FC 24’e gelişiyle birlikte hem UEFA Şampiyonlar Ligi, hem de UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi oyuncularını kahraman özellikleri ile deneyimleme şansına kavuşacaksınız. Bu kahramanlar hem fiziksel yeteneklerini, hem de kariyer başarılarını taşıyan özellikler taşıyacak.

Daha önce de Electronic Arts kanalları tarafından açıklandığı üzere, EA SPORTS FC 24 UEFA ile olan anlaşmasını yenilemiş durumda. Bu da EA SPORTS FC 24’ün UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupası’nı deneyimlemek için futbol fanatiklerinin tek adresi olacağı anlamına geliyor.

EA SPORTS FC 24 Ultimate Team Heroes tam olarak 19 oyuncuya ev sahipliği yapacak:

Alex Scott, Carlos Tévez, Wesley Sneijder, Gianluca Vialli, Bixente Lizarazu, Nwankwo Kanu, Nadine Keßler, Ludovic Giuly, John Arne Riise, Paulo Futre, Dimitar Berbatov, Tomáš Rosický, Sonia Bompastor, Jari Litmanen, Rui Costa, Vincent Kompany, Steve McManaman, DaMarcus Beasley ve Ramires.

EA SPORTS FC 24 Marka Başkan Yardımcısı David Jackson, “Marvel’in oyuncu çizimleri tek kelimeyle mükemmel ve ünlü futbolcuların süper kahraman giyerek kendi imajlarını oyuna aktarmaları EA SPORTS FC 24’ü özel bir noktaya taşıyacak.” dedi. “Marvel Entertainment ile devam eden işbirliğimiz yaratıcılık, yenilikçilik ve kapsayıcılık üzerine kuruludur ve bu yıl oyunda hem erkek hem de kadın Ultimate Team kahramanlarının varlığından ötürü heyecan duyuyoruz.”

Ultimate Team kahramanlarına özel olan kitler, toplar ve daha fazla eşya* da kahramanların oyuna eklenmesiyle birlikte oyunculara sunulacak. Oyuncular, Marvel tarafından yayınlanan ve oyuncu karakterlerin biyografilerini içeren dijital Marvel Heroes çizgi-romanını okuyarak da Ultimate Team kahramanları hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler.

EA SPORTS FC 24’ü 22 Ağustos’a kadar ön sipariş** veren oyuncular, oyunun Kasım ayındaki çıkışıyla birlikte Ultimate Team Heroes takımları için 19 kahramandan bir tanesine sahip olabilecekler ve Eylül ayından itibaren de oyuna 7 günlük erken erişim imkanı elde edecekler. EA SPORTS FC 24 29 Eylül 2023’te PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı