DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

eFootball Championship Open World Şampiyonları belli oldu!

espor Ginza stüdyosunda gerçekleşen eFootball Championship Open World Finallerinde kupanın yeni şampiyonların belli oldu Beş ay ve bir dizi eleme turundan sonra, dünyanın dört bir yanından en iyi eFootball™ oyuncuları, eFootball™ Championship Open World Finalleri için Japonya’nın Tokyo kentinde bir araya geldi.

eFootball Championship Open World Şampiyonları belli oldu!
26.07.2023 17:10
137
A+
A-

espor Ginza stüdyosunda gerçekleşen eFootball Championship Open World Finallerinde kupanın yeni şampiyonların belli oldu

Beş ay ve bir dizi eleme turundan sonra, dünyanın dört bir yanından en iyi eFootball™ oyuncuları, eFootball™ Championship Open World Finalleri için Japonya’nın Tokyo kentinde bir araya geldi. 

22-23 Temmuz hafta sonu boyunca, en iyi mobil ve konsol oyuncuları, şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiler.

Eleme turlarının ardından, El_Mysterio ve UDI sırasıyla mobil ve konsolda şampiyon unvanlarını aldı ve başarıları karşılığında iki oyuncu da evlerine 10.000 $ para ödülü götürmeye hak kazandı.

 

Tüm Sonuçlar

Beş farklı eleme turunun ardından, 8’i mobil, 16’sı konsolda yarışan oyuncular, yeniden uyarlanmış, çevrimdışı formatta kendi platformlarının şampiyonu olmak için Tokyo’daki espor Ginza stüdyosunda bir araya geldi.

Konsol kategorisinde 16 oyuncu 4’erli 4 gruba ayrıldı ve her karşılaşmanın en iyi oyuncusu Yarı Finale yükseldi. Bunlar arasında ZEUS_ELGACOR, Zilo, FRANKINO ve nihai şampiyon UDI bulunuyordu. Finalde, Japon oyuncu UDI inanılmaz bir oyunla Zilo’yu 3-2 geride bıraktı.

Mobil kategorisinde sadece dörtlü iki grup vardı ve her gruptan ilk ikiye girenler Yarı Finallere katılmaya hak kazandı. El_Mysterio, LaCasAA’nın birinciliği aldığı grupta önce ikinci oldu. Ne var ki ikili, Brezilyalı oyuncunun müthiş bir penaltı atışıyla galibiyeti ve şampiyonluğu elde etmeyi başardığı Final’de yeniden karşı karşıya geldi.

 

Takım zaferlerinden bireysel ödüllere 

Aralarında FC Internazionale’den MeroMen ve AC Milan’dan FRANKINO’nun da bulunduğu eFootball™ Championship Pro’dan 10 oyuncu, PlayStation® (konsol) kategorisindeki bireysel unvanlar için yarıştı. MeroMen’in turnuva yolculuğu Grup Aşamalarında sona ererken, Frankino grubunu zirveye çıkardı ancak Yarı Finallerde Zilo’ya yenildi. Bu oyuncuların turnuvaya dahil edilmesi, Dünya Finallerine ulaşacak kadar yetenekli olan oyuncuların belirlediği seviyelerin bir bağlama oturtulmasında yardımcı oldu.

eFootball™ Championship Open World Finals, eFootball™ YouTube kanalında stüdyodan canlı olarak yayınlandı ve şimdiye kadar neredeyse 3 milyon izlendi!

 

Mobil kategorisinin galibi El_Mysterio, Dünya Finalleri hakkında şunları söyledi: “Çok duygulandım, buna inanamıyorum. O an çok farklı şeyler düşünüyordum. Penaltı atışlarında nereye atacağımı, nerede kurtaracağımı düşünmem gerekiyordu, neyse ki bu durum lehime işledi ve şimdi şampiyonum!

 

Konsol kategorisinin birincisi UDI ise final maçı hakkında şöyle konuştu: ‘Zilo bayağı güçlüydü! Gerçekten zorlu bir maçtı ve 2. yarıda berabere kaldığımızda daha da zorlaştı. 3. golü atmamda şansın yardımı oldu. Arkadaşlarım beni desteklemek için mekâna geldiler. Japonya’daki oyuncu seviyesinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum, bu yüzden eFootball™’un Japonya’da daha popüler hale gelmesini umuyorum!’

 

eFootball™ Championship Open Hakkında

eFootball™ Championship Open, KONAMI’nin eFootball™ oyununda gerçekleşen global bir espor etkinliğidir. Şubat ayında bir oyun içi eleme etkinliğiyle başlar ve dünyanın her yerinden, tüm seviyelerden kullanıcılar turnuvaya katılabilir. Oyuncular dört ana eleme turu aracılığıyla yerel sıralamalarını yükseltebilir. Bölgelerinde ve kategorilerinde en iyiler arasında yer alan oyuncular, çevrimiçi elemelerde karşılaşırlar. Mobil kategoriden ilk 8’e giren, konsoldansa ilk 16’da yer alan oyuncular eFootball™ Championship Open World Finallerine katılmaya hak kazanırlar.

 

“eFootball™” Hakkında

“eFootball™, KONAMI’nin popüler oyun serisi “PES”in yeniden markalaşmış halidir. Bu değişimle birlikte oyuna yeni bir futbol oyun motoru eklendi, oynanış geliştirmeleri eklendi ve oyun tüm uyumlu cihazlarda “oynaması ücretsiz” oldu. 

“eFootball™”, dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarları için eğlenceyi ve erişilebilirliği en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan, sürekli gelişen bir platformdur.

“eFootball”, “e-Football” ve “eFootball logosu”, Japonya’da ve diğer ülkelerde veya bölgelerde Konami Digital Entertainment Co., Ltd.’nin tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı