DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Ejderha Kavmi Zaman Çatlakları (10.1.5) 11 Temmuz'da çıkıyor

Azeroth’un Savaşçıları, bir zamanlar kimsenin bilmediği, Dragon Isles’ın altındaki Zaralek Mağarası’nda gizli Aberrus’ta, Pullu Komutan Sarkareth’e karşı saldırısına devam ederken; Zaman Çatlakları (10.

Ejderha Kavmi Zaman Çatlakları (10.1.5) 11 Temmuz'da çıkıyor
21.06.2023 17:10
149
A+
A-

Azeroth’un Savaşçıları, bir zamanlar kimsenin bilmediği, Dragon Isles’ın altındaki Zaralek Mağarası’nda gizli Aberrus’ta, Pullu Komutan Sarkareth’e karşı saldırısına devam ederken; Zaman Çatlakları (10.1.5) 11 Temmuz’da çıktığında Sonsuz Ejderha Kavmi’nin yeni bir tehdidiyle karşılaşacak! Ejderha Kavmi’nin sonraki içerik güncellemesinde bir sürü özellikler var:

  • YENİ SINIF UZMANLIĞI: Büyüme Uyandırıcısı
    1. Yeni hasara yönelik Uyandırıcı uzmanlığı geldi! Büyüme Uyandırıcıları, savaşta verdikleri hasarla kazandıkları çeşitli güçlendirmeleri kullanarak savaş alanındaki müttefiklerine yardım etmek amacıyla Bronz Ejderha Kavmi güçlerine ve yeni kazanılmış Kara Ejderha Kavmi güçlerini kullanır, bu da Büyüme Uyandırıcısı uzmanlığını WoW’un ilk “destek” uzmanlığı yapar.
  • YENİ MEGA ZİNDAN: Sonsuzluğun Şafağı
    1. Bronz ejderhaların ezelî düşmanı Sonsuz Ejderha Kavmi, Zaman Sureti Nozdormu’nun Murozond’a dönüşümünü tetikleyerek nihai hedeflerine ulaşmak için çok çaba verdi. Sekiz patron içeren ve yalnızca Mythic zorluğuna sahip özel bu zindan, oyuncuları Sonsuz Ejderha Kavmi’nin başarılı olmasının önüne geçmek için savaşırken ve bir yandan da ilk defa hesaplı Iridikron’la yüzleşirken zamanın ötesine götürecek. 
  • YENİ GÜNLÜK AKTİVİTELER: Zaman Yarıkları ve Whelp Bakım Merkezi
    1. Zaman Yarıkları, oyuncuların alternatif yetişme ekipmanı, binekler, transmog’lar, yoldaşlar ve dahası da dâhil destansı ödüller kazanmak için diğer zaman dilimlerinden işgalci düşmanları savuşturması gereken Thaldraszus’ta ortaya çıkacak.
    2. Whelp Bakım Merkezi oyuncuların Valdrakken’deki yavru whelp bakımevine yardım etmesine imkan tanır. Ejderha biniciliği dâhil çeşitli aktivitelerle farklı whelp’leri yetiştirebilir ve koleksiyonuna eklemek için daha çok yoldaş kazanabilirsin.
  • YENİ SINIF GENİŞLETME PAKETİ: Şerbazlar
    1. Şerbaz sınıfı; Gece Elfleri, Draenei, Pandaren ve Tauren dâhil olmak üzere tüm Dracthyr dışındaki ırklara açılacak.
  • SINIF DENGESİ VE AYARLAMASI
    1. Tüm güncellemelerde olduğu gibi yine sınıflar arasında bir denge ve ayarlama turu yapacağız. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı