DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Ekmob şirketlere haftada 1 gün zaman tasarrufu sağlıyor

Şirketlerin satış sürecini hızlandıran mobil uygulama Ekmob SFA (Satış Gücü Otomasyonu), kurumlar için yüzde 40’a varan oranda verimlilik artışı sağlıyor.

Ekmob şirketlere haftada 1 gün zaman tasarrufu sağlıyor
04.08.2023 16:10
135
A+
A-

Şirketlerin satış sürecini hızlandıran mobil uygulama Ekmob SFA (Satış Gücü Otomasyonu), kurumlar için yüzde 40’a varan oranda verimlilik artışı sağlıyor. Ekmob SFA sayesinde her bir satıcı haftada 8 saat zaman tasarrufu sağlıyor. Böylece hem kurumlar karbon emisyonunu azaltıyor hem de haftada 1 günlük iş verimliliği kazanıyor. 

Satış ekibi otomasyonu şirketi Ekmob, satış yönetimi süreçlerinde yeni bir kültür oluştururken ekiplerin verimliliğini de artırıyor. Ekmob SFA (Satış Gücü Otomasyonu) uygulamasıyla kurumlar yüzde 40’a varan oranda verimlilik artışı yakalıyor. Ekmob SFA sayesinde her bir satıcı haftada 8 saat zaman tasarrufu yaparken kurumlar hem karbon emisyonunu azaltıyor hem de haftada 1 günlük iş verimliliği kazanıyor.

Şirketlerin satış sürecini hızlandıran ve temsilcilerin görevlerini otomatikleştirmeye yarayan mobil uygulama Ekmob SFA, kurumların ve satış ekiplerinin hayatına her geçen gün daha fazla giriyor. Satış süreçlerini hızlandırırken aynı zamanda bilginin kayıt altına alınması ve kayıtlı bilgiye kolay ulaşım faydası da sunuyor. Satışçıların ziyaret hazırlığından, satış esnasında alınan notlara ve raporlamaya kadar tekrarlanan işleri otomatikleştirmeye yardımcı olan Ekmob SFA, sahada görev yapan satış ekiplerinin veri kalitesini yüzde 50 artırıyor.

Satışa dönüşen işleri yüzde 25 artırıyor

Ekmob SFA kullanan satış ekiplerinin daha iyi bir planlama ile müşteride geçirdiği zamanı azalttığını belirten Ekmob Kurucusu ve CEO’su Sunay Şener, “Bu satış gücü otomasyonu yazılımıyla satış ekipleri haftada 1 günlük (8 saat) zaman ve iş verimliliği tasarrufu yapabiliyor. Ekmob SFA ile satışa hizmet eden aktivite adedi de yüzde 25 artıyor” diyor.

Artan maliyetler nedeniyle satış gücü otomasyonunun satış ekipleri olan firmalar için son derece önemli hale geldiğini belirten Şener, şöyle konuşuyor: “Kurumlar kullanılan otomasyon sayesinde müşterileriyle daha etkili iletişim kuruyor. Doğru müşteriye hitap ederek satış hacmini artırıyor. Bunu yaparken daha az yol katediyor ve satışa yönelik maliyetlerini yüzde 20’den fazla azaltıyor. Ayrıca her yıl bu avantajla birlikte satış faaliyetlerini daha sürdürülebilir hale getiriyor.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı