DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Eksim Enerji'de Yeni Atama Cemal Çelik Eksim Enerji Yönetim Kurulu Üyeliği Görevine Getirildi

Eksim Holding Grup Şirketlerinden Eksim Enerji’nin Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Cemal Çelik atandı.

Eksim Enerji'de Yeni Atama  Cemal Çelik Eksim Enerji Yönetim Kurulu Üyeliği Görevine Getirildi
25.02.2023 11:50
303
A+
A-

Eksim Holding Grup Şirketlerinden Eksim Enerji’nin Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Cemal Çelik atandı. Özellikle yenilenebilir enerji ve üretim konularında üst düzey görevlerde bulunmuş olan Çelik, 2016 yılından bu yana Eksim Holding bünyesinde çalışma hayatını sürdürüyor.

Eksim Holding grup şirketlerinden temiz ve yenilenebilir enerji üretimi gerçekleştiren Eksim Enerji’nin yönetim kurulu üyeliğine Cemal Çelik seçildi. 2016 yılından günümüze Eksim Holding bünyesinde çeşitli kademelerde çalışan Çelik, 2023 yılı Şubat ayı itibarıyla “Eksim Enerji Yönetim Kurulu Üyesi” olarak atandı.

Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği mezunu olan Cemal Çelik, çalışma hayatına 1986’da EİE İdaresi Genel Müdürlüğü Yenilenebilir Enerji Kaynakları Daire Başkanlığı’nda mühendis olarak başladı. 2002 yılından itibaren EPDK Elektrik Piyasası Daire Başkanlığı Enerji Uzmanı ve TEİAŞ Antalya Bölge Müdür Yardımcısı olarak çalışma hayatını sürdürdü. Çelik, Eksim Holding ailesine katılmadan önce 2011-2016 yılları arasında EPDK Elektrik Piyasası Daire Başkanlığı’nda Lisanssız Üretim ve Diğer Yenilenebilir Grup Başkanı olarak görev aldı. 

Cemal Çelik, Eksim Holding bünyesinde ise ilk olarak yenilenebilir enerji ve üretim alanlarında Regülasyon Direktörü olarak çalıştı. Çelik, 2017 yılından 2023 yılına kadar ise Üretim Regülasyon Direktörü ve Dicle Grubu Denetim Başkanı olarak görevini sürdürdü ve Şubat ayı itibarıyla “Eksim Enerji Yönetim Kurulu Üyesi” olarak atandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı