DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

En Eğlenceli Fuar “GameX'in" Sürprizi Ece Seçkin Oldu

Bu yıl 17’nci kez düzenlenenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2023’te gençlerin gözde pop yıldızlarından biri olan Ece Seçkin de sahne aldı.

En Eğlenceli Fuar “GameX'in" Sürprizi Ece Seçkin Oldu
02.09.2023 01:30
136
A+
A-

Bu yıl 17’nci kez düzenlenenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2023’te gençlerin gözde pop yıldızlarından biri olan Ece Seçkin de sahne aldı. Genç yıldız, dijital oyun tutkunlarının buluşma noktası GameX 2023’deki PUBG Mobile standında hayranlarıyla buluştu. Binlerce gencin şarkılara eşlik ettiği konserde, Ece Seçkin dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Renkli görüntülere sahne olan konserde, hayranları Ece Seçkin’e yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, konser sonrası yüzlerce genç fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

En Eğlenceli Fuar “GameX” 

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2023’ün üçüncü gününde de binlerce oyun sever fuar alanına akın etti. En yeni dijital oyunlar ilk kez oyun tutkunlarıyla buluşurken, eğlence dolu fuar 2 Eylül Cumartesi gününe kadar sürecek.

Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerin en kapsamlı dijital oyun fuarı olma özelliğini taşıyan ve oyun tutkunlarını bir kez daha buluşturan GameX, Rönesans Fuarcılık tarafından bu yıl 17’nci kez düzenleniyor. GameX 2023’e yerli ve yabancı dijital oyun firma ve markaları katılıyor. GameX 2023’e her yıl olduğu gibi bu yıl da 100 bin üzerinde dijital oyun tutkununun katılımı bekleniyor.

Rönesans Fuarcılık hakkında

Rönesans Fuarcılık, 42 yıldır fuar organize eden Türkiye’nin ilk fuar şirketlerinden biridir. Rönesans Fuarcılık’ın 1981 – 2006 yılları arasında düzenlediği Türkiye’nin en önemli Bilgisayar Teknolojileri Fuarı CompeX, son 17 yıldır yerini GameX Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarlarına bıraktı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı