DOLAR
32,5223
EURO
34,8741
ALTIN
2.443,30
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

ENDLESS ART TAKSİM, ŞUBAT AYINDA TİYATRO TUTKUNLARINI AĞIRLIYOR!

ENDLESS ART TAKSİM, ŞUBAT AYINDA TİYATRO TUTKUNLARINI AĞIRLIYOR!
01.02.2024 11:03
9
A+
A-

Endless Art Taksim, Şubat ayında birbirinden çeşitli oyunlarıyla misafirlerini ağırlayacak. Ay boyunca seyirciyle buluşacak yapımlar arasında “Mavi Müzikhol”, “Boş Şehir”, “Güne Bakan Cam Kırıkları”, “Shot The Killing-Avaz Performance Art”, “Binbir Gece Rüyaları”, “Var-Mış”, “Etik Nedir?”, “Folie A Deux”, “Damgalı”, “Kupa Maça”, “Mutlu Bir Romanın Aşk Hikayesi”, “Griye Çalıyor Gece”, “Can” ve “Moskova’da Bir Gece” gibi farklı temalar ve ilgi çekici hikayeler bulunuyor.

Endless Art Taksim’in Şubat Ayı Tiyatro Programı Belli Oldu

Trajedi ve dramın harmanlandığı “Mavi Müzikhol” oyunu, 3, 11 ve 28 Şubat’ta saat 20.30’da sahne alacak. Gülşah Yavuz ve İpek Yorulmaz’ın başrollerini paylaştığı gösteride, Elçin Gürler’in kaleminden çıkan hikâye ve Muharrem Uğurlu’nun yönetmenliği ile seyircisiyle buluşacak.

Dejan Dukovski imzalı trajedi ve dram oyunu “Boş Şehir”, 4 ve 22 Şubat tarihlerinde saat 20.30’da tiyatroseverler ile bir araya gelecek. Tufan Öztürk ve Oğuzcan Doğan’ın başrollerini üstlendiği oyunda, yönetmenlik koltuğunda oturan Ömer Duran, oyunun etkileyici atmosferini seyirciyle paylaşacak.

Almila Uluer ve Kerem Atabeyoğlu’nun başrolünde olduğu “Güne Bakan Cam Kırıkları”, Almila Uluer’in yönetmenliğinde, 7 ve 14 Şubat’ta saat 20.30’da sahneye çıkacak. Memet Baydur’un dokunuşuyla şekillenen iki perdelik oyun, trajedi, dram ve komedi unsurlarını bir araya getirerek izleyicilere duygusal bir deneyim yaşatacak.

Cemre Su Salur’un yazıp yönettiği ve oyunculuğunu üstlendiği deneysel türdeki “Var-Mış,” adlı oyun 15 Şubat Perşembe akşamı saat 20.30’da tek kişilik performans olarak sahnede yerini alacak. Deneysel türdeki oyun, Salur’un özgün sahneleme ve yetenekleriyle birleşerek sanatseverlere benzersiz bir gösterim sunacak.

Emre Avşar’ın yazıp yönettiği “Damgalı” adlı trajedi oyunu, 18 Şubat Pazar akşamı saat 20.30’da izleyenlerini bekliyor. Oyuncu kadrosundaki Emre Avşar ile birlikte Uzay Gökhan Irmak, güçlü bir hikâye ve etkileyici oyunculuklarıyla unutulmaz bir performansa hazırlanıyorlar.

Muzaffer İzgü’nün “Sınır” adlı oyunundan esinlenerek yazılan “Kupa Maça” oyunu 20 Şubat Salı saat 20.30’da gösterimini gerçekleştirecek. Sertaç Sayın’ın yazdığı,Ümit Aydoğdu’nun yönettiği, “Kupa Maça” oyunu Berkay Erinç ve Melih Salgır  performansı ile sahnelenecek.

İlayda Abay’ın kaleminden çıkan “Mutlu Bir Romanın Aşk Hikayesi”, 23 Şubat Cuma akşamı saat 20.30’da sahnelenecek. Cansu Ekici’nin yönetmenliğini üstlendiği eserin dramaturji çalışmasını ise Emre Bilgiç gerçekleştirdi. Aynı zamanda oyuncu olarak da sahnede yer alacak olan İlayda Abay, unutulmaz bir aşk hikayesini sunmaya hazırlanıyor.

24 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.30’da oynanacak olan “Griye Çalıyor Gece” adlı oyun, yönetmen Canberk Kadıçeşme önderliğinde seyircisiyle buluşacak. Oyuncu ve yazar Irmak Kazımoğlu ile oyuncu Ömür Akkan’ın etkileyici performanslarıyla güçlenen oyun, tiyatroseverleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor.

Ali Yörükoğlu tarafından özgün bir bakış açısıyla yazılıp hayata geçirilen “Can”, 27 Şubat Salı akşamı saat 20.30’da sahne alacak. Kays Aykut’un başrolde yer aldığı oyun, şiirsel bir dil ve fraktal bir kurguyla örülerek izleyicilere sunuluyor.

29 Şubat Perşembe akşamı saat 20.30’da seyirciyle buluşacak olan “Moskova’da Bir Gece”, Alican Kaçmaz, Ayşe Gökçe Gökçay, Dicle Zilan Toğal, Enes Karaçay ve Canberk Yapıcı’nın oyuncu kadrosuyla tüm trajediyi ve dramıyla etkileyici bir sahne performansı sunmaya hazırlanıyor. Canberk Yapıcı’nın yazarlığını, Onur Somay’ın ise yönetmenliğini üstlendiği oyun, izleyicilere duygusal bir gece vaat ediyor.

Endless Art Taksim’de İzleyiciyi Kendi İç Dünyasına Çeken Performanslar

9 ve 25 Şubat akşamları saat 20.30’da gerçekleşecek olan “Shot The Killing- Avaz Performance Art”, performans sanatçısı Birim Ömer Erol’un yönetiminde, duygusal bir yolculuğa çıkma fırsatı sunuyor. Gösteride, sanatçı ve izleyici, dış dünyadan koparak kendi iç dünyalarını keşfettikleri benzersiz bir deneyime tanıklık edecekler.

Psk. Dan. Ali Rıza Duru’nun rehberliğindeki “Binbir Gece Rüyaları” söyleşi etkinliği, 10 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’de izleyenlerini karşılayacak. Rüyaların hayattaki etkileri grupça tartışılacak ve seyirciler, özel deneyimde rüyalarını paylaşarak ve yorumlayarak keyifli bir etkinlik geçirecek.

16 Şubat Cuma akşamı saat 20.30’da sahnelenecek “Etik Nedir?”, trajedi ve dram türündeki tek perdelik oyunun yazarlığını ve yönetmenliğini ise Gökhan Erarslan üstleniyor. Ahmet Akın Canalioğlu’nun başrolünde muhteşem bir performans sergilediği etkileşim fırsatı sunan oyun, seyirciyi karakterin kararlarını birlikte şekillendirmeye davet ediyor.

Esra Kucur’un yazıp yönettiği, kendisiyle birlikte Irmak Akpınar’ın da performans sergilediği “Folie a Deux” adlı tek perdelik oyun, 17 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.30’da seyircisiyle buluşacak. Performans ve dans türlerini bir araya getiren oyun, sanatçıların sahnedeki etkileyici performanslarıyla dikkatleri üzerine toplayacak.