DOLAR
32,3742
EURO
34,7257
ALTIN
2.399,00
BIST
10.173,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

EOS Cephesinde Neler Oluyor? Önemli Gelişmeler Var!

EOS Cephesinde Neler Oluyor? Önemli Gelişmeler Var!
31.08.2023 16:12
159
A+
A-

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, uzun zamandır sessiz sakin ilerleyen EOS’taki önemli bir gelişme konusunda yazı hazırladı.

EOS Gelişmesi

COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde belirtildiği gibi kripto para piyasasına damga vuran projelerden birisi konumundaki EOS, uzun süreden beri devam eden sessizliğini resmen bozdu. EOS, ICO çılgınlığı devam ederken 4 milyar dolarlık bir ICO yaparak resmen tarihe geçti. EOS buna rağmen nispeten başarısız bir yol haritası ile top 10’daki yerini çok hızlı kaybetti. EOS, top 10 içerisindeki yerini kaybetmeye ek olarak top 50 dışına çıktı ve an itibarıyla 54. sırada yer alıyor.

Yapılan açıklamalara göre EOS, Japonya’nın kripto para borsalarını ve varlıklarını değerlendiren devlet kurumundan onay aldı. JVCEA olarak bilinen regülatör, EOS için ön onayı verdi. Söz konusu kripto para birimi artık Japonya içerisindeki kripto para borsalarında Japon Yeni paritesinde kullanıcılara sunulabilecek. Aslında bunu almayı başaran kripto para birimlerinin sayısı oldukça kısıtlı. Şu ana kadar Bitcoin, Ether ve Monacoin benzer izinleri alan kripto para birimleri arasında yer alıyor.

 

Öte yandan EOS, Eylül ortasında Japonya’nın en büyük kripto para borsalarından olan BitTrade bünyesinde alım satıma açılacak. Ülkenin en büyük kripto para borsalarından olan BitTrade, alınan son regülsayon haberi ile listeleme adımı attığını duyurdu.

EOS Nedir?

EOS Network, yüksek performans, esneklik, güvenlik ve geliştirici deneyimine öncelik veren açık kaynaklı bir blok zinciri platformudur. EOS sanal makinesi tarafından desteklenen üçüncü nesil bir blok zinciri platformu olan EOS, neredeyse ücretsiz işlemlerin deterministik bir şekilde yürütülmesi için genişletilebilir bir WebAssembly motoruna sahiptir.

EOS, piyasanın en ölçeklenebilir, bölünebilir ve programlanabilir dijital para birimidir. EOS, paydaşların düğüm operatörlerini seçme yetkisine sahip olduğu bir Delegated Proof of Stake (DPoS) ağıdır. EOS’taki token dağıtımının merkezi olmayan yapısı nedeniyle, güç blok madencilerinin elinde değil, EOS Ağına dahil olan tüm tarafların elindedir.

EOS Ağı, teknolojisi ve topluluğu nedeniyle caziptir. Geliştiricilerin diğer blok zincirlerinin destekleyemeyeceği projeler oluşturmasına olanak tanır. Ağ basittir ve kullanıcıların blok zincirine alışmalarına yardımcı olacak çok sayıda araç ve eğitim kaynağına sahiptir.