DOLAR
32,5470
EURO
34,7468
ALTIN
2.495,43
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Etkileyici Bir Görünüme Ulaşmak Botoksla Çok Kolay

Etkileyici Bir Görünüme Ulaşmak Botoksla Çok Kolay
18.11.2022 10:14
1.445
A+
A-

Son derece esnek ve gergin bir yapıya sahip olan insan cildi, uzun bir süre boyunca var olan bu yapısını korumayı başarır. Lakin yalnızca dış etkenler değil, vücutta kolajen ve elastik üretiminin artması ve çok mimik kullanılması da beraberinde yüzün farklı bölgelerinde kırışıklıkların oluşmasına sebep olur. Artık bu konuda çok daha etkili sonuçları elde etmek isteyenler, Dr. Buket Yıldırım tarafından yapılmakta olan botoks uygulaması ile beraber aradıkları sonuçlara kolaylıkla ulaşabiliyor.

 

İnsanların ciltlerinde kendini gösteren kırışıklık oluşumu hali hazırda son derece doğal olan bir sürecin beraberinde gelen sonuçlardan bir tanesidir. Bu aşamada her insanın kırışıklık görünümüne vermiş olduğu tepki ise birbirinden farklıdır. Kırışıklık görüntüsü kimileri için herhangi bir sorunu ortaya çıkartmazken kimileri içinse tahmin edilenden çok daha büyük sorunları beraberinde getirir. Kırışıklık görüntüsü ile karşı karşıya kalan pek çok kişi ilk aşamada botoks Ankara öncesinde farklı markalara ait çeşitli serum, krem ya da maskeler ile var olan kırışıklık görüntüsünü hafifletmeye çalışıyor. Lakin bu durumda istedikleri sonuçları almaları pek de mümkün değil. Çünkü kullanılan ürünler cildin üst katmanına daha çok etki eder. Lakin kırışıklıklar, cildin alt tabakasında ortaya çıkar. Dolayısıyla konu hakkında etkili çözümleri elde etmek isteyenlerin mutlaka doğru çözümleri elde etmek adına araştırmalarını yapmaları gerekiyor. Ve yapılan araştırmalar da botoksun etkisini ortaya koymayı başarıyor.

 

Botoks Nasıl Uygulanır?

 

Kullanılmaya başlandığı ilk dönemlerde insanların botoks Ankara hakkında çok fazla bilgisi bulunmuyordu. Bundan dolayı da ne kadar istemiş olurlarsa olsunlar fark etmez insanlar ne kadar ihtiyaçları olursa olsun botoks yaptırmaktan kaçınıyorlardı. Lakin hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında botoksun beraberinde getirmiş olduğu başarılı sonuçların ortaya çıkmaya başlaması ile beraber çok fazla sayıdaki insan bu konu hakkında araştırmalarını sıklaştırıyor. Botoks için kullanılan maddenin en büyük özelliği, bulunduğu bölgedeki kasların hareketlerini yavaşlatması ve bölgedeki derinin çok daha gergin bir görünüme ulaşmasını sağlamasıdır. Bu da aşırı mimik kullanımının tetiklemiş olduğu kırışıklıkların beraberinde getirdiği kötü görüntünün en iyi şekilde hafifletilmesini sağlar.

Yapılacak botoks Ankara uygulaması öncesinde Dr. Buket Yıldırım, uygulamanın yapılmak istendiği bölgeyi dikkatlice inceler. Bu sayede bölgedeki kırışıklıkların derinliğini öğrenirken aynı zamanda hangi bölge için ne kadar botoks maddesi kullanılması gerektiğini de belirlemiş olur. Çünkü düşünülenin aksine botoksun doğru oranlarda ilgili bölgelere enjekte edilmesi gerekir. Aksi halde ortaya son derece yapay bir görüntü çıkmış olur. Gerekli ön inceleme ve planlama işlemi sonrasında ise sıra uygulamaya gelecektir. Uygulama sırasında acı hissinin ortaya çıkmaması adına bölge lokal olarak uyuşturulur. Sonrasında ise ince uçlu iğneler kullanılarak botoks için kullanılacak madde enjekte edilmeye başlanır.

 

Yapılacak botoks uygulaması son derece kısa sürer. İlk etkileri hemen görülmeye başlanıyor olsa da kesin sonuçların elde edilmesi adına maddenin ilgili bölgeye tam olarak oturması gerekir. Bu süre ise botoksun uygulandığı bölgeye göre değişim göstermektedir. Bekleme süresi boyunca dikkat edilmesi gerekenler uzman isimler tarafından kişilere iletilir. Sürenin sonunda ise kırışıklık görünümü ciddi anlamda hafiflemiş ve son derece gergin, parlak bir cilt görünümü ortaya çıkar. Her ne kadar çok fazla isim bu konuda çalışma yapıyor olsa da botoks ve beraberinde getirmiş olduğu başarılı sonuçları elde etmek için mutlaka alanında uzman isimler ile iletişime geçilmelidir. Bu aşamada herhangi bir sorunla karşılaşmak istemeyenler, https://www.drbuketyildirim.com/ adresinden alacakları randevu ile her zaman istedikleri etkileyici görüntüye ulaşabilirler.