DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

PlaySultan’da Crossfire ZP Ürünlerinde İndirim Başladı!

PlaySultan’da Crossfire ZP Ürünlerinde İndirim Başladı!
13.09.2023 14:47
341
A+
A-

PlaySultan, sevilen çevrimiçi oyun Crossfire’ın yetkili dijital ürün satıcısıdır. PlaySultan, Crossfire oyuncularını çok sevindirecek bir haberle karşımıza çıktı. Crossfire ZP ürünlerinde kısa süreliğine büyük bir kampanya başlatıldı.

PlaySultan, Türkiye’de en çok tercih edilen dijital ürün ve dijital pin platformudur. 14 yılı aşkın süredir tecrübesi ve güvenilirliği ile hem yurt içinde hem de yurt dışında pazarın en büyük isimlerinden bir tanesidir. Ülkemizde oyuncuların en çok tercih ettiği dijital ürün platformudur. PlaySultan, Crossfire ZP ürünlerinde kısa süreliğine kampanya başlatarak oyuncuların karşısına çıktı. Kısa süreliğine başlamış olan kampanyayı kaçırmamak için https://www.playsultan.com/crossfire-zp adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

Crossfire ZP PlaySultan’dan Alınır!

Crossfire, 3 Mayıs 2007 tarihinde çıkışını yapmış sevilen bir oyundur. Günümüzde halen popülerliğini koruyan oyun çevrimiçi, taktiksel birinci şahıs oyunudur. Oyun çıktığı dönemlerde ortalığı adeta kasıp kavururken günümüzde de halen büyük bir kitleye hizmet vermektedir. Oyun içerisinde sıralamayı büyük ölçüde dereceniz ve oyun içerisindeki seviyeniz belirlemektedir. Oyun içerisinde seviye kasarak diğer oyuncular karşısında bir üstünlük sağlarsınız. Oynayışta rahat bir deneyim sunması oyunun halen sevilerek oynanmasında büyük bir faktördür. Sevilen Crossfire oyunu indirmesi ve oynaması tamamen ücretsiz bir oyundur.

Bunun yanında çeşitli silahlar, silah görünüşleri ve kozmetik ürünler gibi ekstra ürünleri barındıran bir mağaza oyunda bulunmaktadır. Bu mağazada alışveriş yapabilmek için Crossfire ZP satın almanız gerekmektedir. Crossfire ZP ürününü en uygun fiyatlı ve güvenilir şekilde PlaySultan’dan satın alabilirsiniz. Crossfire ZP ile karakterinize eşsiz bir görünüş elde edebilirken eşsiz silahlar ve silah kaplamaları ile oyun deneyiminizi bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Oyuna gelen sürekli güncellemeler ve etkinliklerle oyuna sınırlı süreliğine silah ve silah kaplamaları eklenmektedir. Bu dönemlerde rakiplerinizin önüne geçmek için Crossfire ZP’ye ihtiyacınız olacak. PlaySultan’ın CrossFire ZP ürünlerinde kısa süreliğine başlattığı kampanyayı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Crossfire ZP Fiyatı ile e-pinlerinizi anlık teslimat ile çok kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. PlaySultan’ın kısa süreliğine oyuncular için başlattığı kampanyayı kaçırmamanızı önemle tavsiye ediyoruz!