DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?
25.11.2022 12:30
1.452
A+
A-

Eşsiz bir tatil yapmak istiyorsanız ilk tercihiniz kesinlikle Marmaris olmalı! Marmaris; deniz, kum ve güneş üçlüsünü vaat etmesinin yanı sıra bünyesinde barındırdığı otelleri ile de göz doldurur. Bir başka deyişle, Marmaris’te hizmet kalitesiyle dünya standartlarını yakalamış otellere rastlayabilirsiniz. Onlardan birisi de kesinlikle Grand Yazıcı Club Marmaris Palace! Yazımız sayesinde bu otel hakkında bilgi alabilirsiniz.

Neden Marmaris’e Gitmelisiniz?

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace hakkında bilgi vermeden evvel biraz da Marmaris’in güzelliklerinden konuşalım!

  • Eski Çarşı; Marmaris ile özdeşleşmiş yerlerden birisidir. İstanbul Kapalıçarşı ile benzer özellikler taşıdığı söylenebilir. Bilhassa sevdiklerinize hediyelik eşya satın almak adına uygun bir adrestir. Ancak, taklit ürünlere dikkat etmelisiniz. Bunun yanı sıra, fiyatların biraz yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
  • Marmaris; yalnızca deniz, kum ve güneş üçlüsünden ibaret değildir. Marmaris Kalesi ve Müzesi; Marmaris’in mutlaka gezilmesi gereken yerleri arasındadır. Marmaris’in tarihi hakkında bilgi almak istiyorsanız bilhassa bu iki yeri muhakkak görmelisiniz.
  • Marmaris Milli Parkı’nın güzelliğine yüzde yüz hayran kalacaksınız. Elliden farklı kuş seçeneğinin yanı sıra farklı hayvanlar da bu park içerisinde kendisine yer bulur. Doğa ile bütünleşmek isteyenler için uygun bir adrestir.
  • Turgut Şelalesi; Marmaris’in en özel yerlerinden birisidir. Hatta, o bölgede çok sayıda şelale olduğunu ifade edebiliriz. İnsanlar; hem şelale görmek hem de çevredeki dükkanlardan alışveriş yapmak adına buraya gelebilirler.
  • Konu Marmaris olunca plajlardan bahsetmemek olmaz! Marmaris’te tahmin edebileceğiniz üzere çok sayıda plaj yer alır. En popülerlerinden birisi de İçmeler Plajı olarak bilinir. Cennetten farksız manzarası ile göz doldurur. Marmaris merkeze sekiz km uzaklıkta olmakla beraber bünyesinde birtakım yeme içme seçeneklerini de barındırır.
  • Turunç Plajı; sizlere yeşil ile mavinin en güzel uyumunu vaat eder. Mavi bayraklı plajlardan birisi olduğunu ifade etmek gerekir. Kartpostallardan fırlamış güzelliği ile fark yaratır.

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace Hangi Özellikleri ile Ön Plana Çıkar?

İçmeler bölgesinde yer alan bir otel olmakla beraber yeşil ile mavinin eşsiz uyumunu sunar. İnsanlara birinci sınıf tatil yaşatmayı hedefler. Harika mimarisinin yanı sıra güncel zevkleri bir araya getirmesiyle de farkını ortaya koyar. Grand Yazıcı Club Marmaris Palace; her şey dahil konsepti ile hizmet sunar. Bünyesinde 459 oda barındırır. Standart ve aile odaları beğeni toplar. Buna ek olarak, villa seçenekleri ile de göz doldurur. Bir başka deyişle, konaklama seçenekleri son derece iyidir.

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace; müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlar. Tekne, helikopter veya lüks araç gibi seçeneklerle VIP transfer hizmeti sağlanır. Ayrıca, eşsiz güzellikteki restoranları, çocuk kulübü, aktiviteleri ve daha birçok hizmeti ile de göz doldurur.

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace; erken rezervasyon imkanı sunan bir oteldir.