DOLAR
32,4525
EURO
34,7453
ALTIN
2.435,40
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İstenmeyen Tüylere Kökten Çözüm

İstenmeyen Tüylere Kökten Çözüm
26.09.2022 17:15
1.705
A+
A-

Erkek ya da fark etmeden insanların vücutlarının bazı bölgelerinde kılların belirli bir zaman sonrasında belirgin şekilde ortaya çıkmakta olduğu bilinen bir gerçek. Oldukça eski zamanlardan beri insanlar bu kıllardan kurtulmak adına farklı yöntemleri deniyor. Lakin bu yöntemlerin hiçbiri, Estelite uzmanları tarafından sunulan lazer epilasyon Adana uygulaması kadar başarılı sonuçları beraberinde getirmiyor.

 

Bacak, kol, koltuk altı, sırt, göbek, genital bölge gibi alanlarda ortaya çıkan kıllar; insanlar için hem kötü görüntüyü ortaya çıkartmakta hem de hijyen konusunda sorunları ortaya çıkartmaktadır. İnsanlar da farklı yöntemleri kullanarak bu konuda etkili çözümler elde etmeyi hedefliyor. Lakin ne denemiş olurlarsa olsunlar fark etmez, istedikleri sonuçların ortadan kaldırılması onlar için pek de mümkün olmuyordu. Çünkü bir süre sonrasında aynı bölgede yine kıllar tekrardan çıkıyor. Ve bu durum bir döngü haline geliyor. Konu hakkında etkili sonuçları elde etmek isteyenler ise hiç zaman yitirmeden lazer epilasyon Adana uygulaması ile alakalı araştırmalarına başlıyor. Üstelik şimdilerde bu konuda ortaya çıkan alternatifler çok daha etkili sonuçların ortaya çıkmasını sağlıyor. Her ne kadar kimileri için lazer epilasyon işlemi kolay gibi görülse de gerçekte son derece dikkat isteyen bir işlem. Kıl köklerinin incelenmesinden sonra doğru dalga boyunun kullanılmaması sonucunda yalnızca istenilen sonuçların ortaya çıkmaması durumu söz konusu olmaz. Aynı zamanda cilde de zarar verilmesi gibi bir durum söz konusu olabilir. Herhangi bir sorunla karşılaşmadan lazer epilasyon Adana uygulamasıyla etkili çözümleri elde etmek isteyenler ise Estelite uzmanları ile iletişime geçebilirler.

 

 

Lazer Epilasyon Cihazları Tek Çeşit Mi?

 

Konu ile alakalı tam olarak bilgi sahibi olmayan kişiler, lazer epilasyon Adana uygulamasının tek bir cihazla gerçekleştirildiğini düşünebilir. Lakin gelişen teknoloji ile beraber bu konuda gözle görülür değişimler söz konusu hale gelmeye başladı. Artık cilt ve kıl tipine göre en iyi sonuçları veren cihazlar kullanıma sunuluyor. Bu aşamada önemli olan şey ise bu cihazlar ve cihazların özelliklerini iyi bilen uzmanlarla iletişime geçmek oluyor. Çünkü aksi halde cihazlar ne kadar iyi olursa olsun fark etmez istenilen başarılı sonuçların ortaya çıkması mümkün olmamaktadır. Estelite uzmanları da bu aşamada devreye girerek modern teknolojiye sahip cihazlar arasından en uygunlarının kullanılması konusunda gerekli adımların atılmasını sağlıyor. Genel olarak söz konusu lazer epilasyon olduğu zaman insanların karşılarına ilk çıkanın Soprano ICE olması şaşırtıcı değil. İlk olarak kullanımına başlandığı dönemden itibaren bu cihaz oldukça yüksek performans sunmayı başardı. Lazer epilasyonun yapıldığı derinin alt kısmında bulunan ısıyı korumayı başaran cihaz, böylelikle yanık oluşumunu da engellemektedir. Aynı zamanda cihazın kendine ait safir başlıkları bulunur. Bu başlıklar da işlem esnasında cildin soğutulmasını sağlar. Soprano ICE lazer epilasyon cihazı, en zor görülen noktalardaki kıllarda bile etkili sonuçların ortaya çıkartılmasını mümkün hale getirir.

 

NDYAG ise lazer epilasyon Adana denildiği zaman akla gelen diğer bir cihaz. 2 dalga boyuna sahip olan bu cihaz hem cilt yüzeyinde hem de alt dokuda başarılı etkilerin ortaya çıkartılmasını sağlıyor. Son birkaç yılda ön plana çıkmaya başlamış olan Alexandrite melanin pigmentlerini hedef alıp farklı lazer dozlarına sahipken, Dio Lazer ise 810 nm dalga boyuna sahip olup yok edilmesi zor görünen tüylerde dahi etkili olmaktadır. Bu aşamada lazer epilasyon Adana uygulaması ile en iyi sonuçların alınması adına www.estelite.com.tr bünyesinde yer alan uzmanlar devreye girmektedir. Böylece artık istenmeyen tüy ile alakalı sorunların geçmişte kalması sağlanır.