DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

İstenmeyen Tüylere Buz Lazerle Elveda

İstenmeyen Tüylere Buz Lazerle Elveda
26.09.2022 17:03
1.915
A+
A-

Vücudun farklı bölgelerinde çıkmakta olan istenmeyen tüyler, kadınların yanı sıra son dönemlerde erkekler için de ciddi anlamda sorun haline gelmeye başladı. Bu tüyler gerek kalınlık gerekse renk bakımından kişiden kişiye göre farklılıklar göstermektedir. Farklılık olmayan tek konu ise bu tüylerden kurtulma isteği. Normalde söz konusu istenmeyen tüylerden kurtulmak olduğu zaman insanların akıllarına jilet, ağda ve cımbız gibi yöntemler geliyor. Bu yöntemler ilk başta istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlıyor gibi görülse de hem kimi yöntemler oldukça acılı oluyor hem de bir süre geçmesinin ardından tekrardan bu tüyler ortaya çıkıyor. Buz lazer Malatya uygulaması ile beraber ise artık bu durum sorun olmuyor.

 

Buz Lazer ile Acısız Güzellik

 

Lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerden kurtulmak adına yapılan işlemler uzun bir süredir mevcut. Lakin ilk olarak lazer epilasyonun kullanılmaya başlandığı dönemlerde bu işlemi yapan yerlerin sayısı son derece azdı. Aynı zamanda gerçekleştirilen işlemler ile alakalı da insanların tam olarak bilgileri bulunmuyordu. Böyle olunca da insanlar ne kadar istemiş olurlarsa olsunlar fark etmez bu işlemi yaptıramıyorlardı. Sonrasında ise lazer epilasyon hizmetini vermekte olan isimlerin sayısı arttı. Meydana gelen bu gelişme sonrasında ise isteyen herkes artık buz lazer Malatya başta olmak üzere lazer epilasyon teknikleri ile alakalı araştırmalarını gerçekleştirerek istenmeyen tüylerine veda ediyorlar.

 

Yapılacak olan buz lazer Malatya araştırması esnasında da görülebileceği üzere bu sistem iki farklı teknolojinin birleştirilmesi sonucunda ortaya çıkartılmıştır. Bir yandan lazer teknolojisinin diğer yandan da soğutma teknolojisinin kullanıldığı sistem, insanların konforlu ve etkili sonuçları almalarını sağlar. Kullanılan buz başlığı sayesinde uygulama yapılırken cilt başarılı bir şekilde soğutulmakta ve insanların en fazla korktuğu konulardan biri olan lazer epilasyon esnasında oluşabilecek ağrı ile acı hissi oluşma durumu ortadan kaldırılmaktadır. Uygulama için özel hazırlanmış olan başlık, cildin hızlıca -3 dereceye kadar soğutulmasını sağlar. Dolayısıyla kıl kökleri dondurulur ve sonrasında parçalanarak yok edilir.

 

Buz Lazer Hangi Bölgeler İçin Uygundur?

 

Normalde konu lazer epilasyon olduğu zaman insanlara yalnızca vücudun belirli bölgelerine uygulamanın yapılabileceği söylenmekteydi. Yani insanlar vücutlarındaki tüm istenmeyen tüylerden kurtulmak istedikleri zaman bu konuda aradıklarını bulamıyorlardı. Lakin gelişen teknoloji ve buz lazer Malatya uygulamasının devreye girmesi ile beraber bu konuda gözle görülür değişimler ortaya çıkmaya başlamış oldu. Çünkü bu uygulama yalnızca en hızlı ve etkili sonuçları beraberinde getirmiyor. Aynı zamanda vücudun hemen her bölgesinde uygulamanın yapılmasına imkan tanımaktadır. Kadın erkek fark etmeden herkes hiçbir sorun yaşamadan buz lazer uygulaması ile beraber vücutlarında istedikleri pürüzsüzlüğü elde etmeyi başarırlar. Buz lazer uygulamasının tek avantajı ise tüm vücuda uygulanabilmesi değildir.

 

Bununla beraber buz lazer Malatya uygulaması yılın her mevsiminde herhangi bir olumsuz durum meydana gelmeden uygulanabilmektedir. Şimdilerde bu uygulama ile alakalı çok fazla isim insanların karşılarına çıkıyor. Dolayısıyla insanlar da bu aşamada onlara en iyi sonuçları verecek olan isimler arasından en iyi seçimi yapmak istiyorlar. Gerekli deneyime sahip olmayan isimler ile iletişime geçmek demek, istenmeyen tüy sorununa karşı olması gereken çözümün elde edilememesi anlamına gelmektedir. Böylesi durumlar ile karşılaşmak istemeyenler, https://www.gulbaharsarac.com/ üzerinden buz lazer konusundaki uzman isimler ile iletişime geçebilirler. Böylece tüy yapısı detaylı olarak incelenerek en iyi çözüm için seans sayısı belirlenir. Düzenli olarak yapılacak seansların sonucunda ise istenmeyen tüyler artık sorun olmaktan çıkar.