DOLAR
32,3674
EURO
34,9789
ALTIN
2.323,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Erkekler İçin En Şık Baskılı Gömlekler Nereden Alınır?

Erkekler İçin En Şık Baskılı Gömlekler Nereden Alınır?
10.10.2022 10:33
1.662
A+
A-

Erkekler genellikle değişen mevsimlerle birlikte gardıroplarını güncellemeye hevesli değillerdir. Ancak gömlek stilleri ve erkek kot pantolon modelleri, zarif bir beyefendinin gardırobunun ayrılmaz bir parçasıdır.

Sofistike erkek gömlek tasarımları, profesyonel, sosyal ve resmi kombinlerinizi geliştirmek için güçlü bir araçtır. Günü kurtarmak için çeşitli renk, desen, kumaş ve kesim seçenekleri bulunan erkek gömlek modeline her zaman güvenebilirsiniz. Kalitesinden ödün vermeden yapılan erkek gömlek kataloğu her estetiğe ve mevsime uygun ürünlere sahiptir.

Desen tabanlı modeller; resmi ve gündelik kıyafetlerde en yaygın silüetlerden biridir. Bazı örnekler desenli erkek gömlek, kareli ve çizgili gömlekler ve ekose gömleklerdir. Ekose tasarımlı bir diğer ünlü erkek gömleği de oduncu gömleğidir.

Kilo gömleklerin stilleri, daha sıcak ve daha soğuk aylar için birkaç ürün serisi ile yapıldıkları kumaşa göre daha da ayrılabilir. Sıcak havalarda kuruluğu artıran malzemelerden üretilen baskılı gömlek bu kategoriye dahildir. Daha kalın pamuklu kışlık gömlekler giyerek soğuk aylarda tarzınızı ifade edebilirsiniz.

Günlük kullanım ve profesyonel ortamlar için popüler modeller arasında spor gömlekler ve erkek baskılı gömlek modelleri bulunur. Nişan veya düğün gibi resmi etkinliklerde damadın smokin giymesi beklenir ve bu nedenle takım elbisenin altına klasik bir gömlek giymesi beklenir.

Tipik modeller; erkekler kendi beden aralığındaki modelleri seçmelidir. Özellikle büyük renkli desenli gömlek erkek beden ve modelleri erkeklerin gözdesi. Dar kesim gömlekler, tenini göstermekten korkmayanlar için yeniden moda oldu. Renge göre modeller; Kil, pantolon, Bermuda ve şort ile kullanılabilecek düğmeli erkek gömlekleri için  farklı renk seçenekleri sunuyor. Baskılı desenli gömlek erkek çeşitleri en popüler seçenekler arasında yer alıyor.

Erkek yazlık gömlek çeşitlerini farklı kılan sadece tasarımı ve kumaşı değildir; kol uzunluğu da öyle. Yaz için en popüler kısa kollu gömlek modelleri ve kış için uzun kollu gömlek modelleri ve Kil web sitesinde birkaç fare tıklaması ile görüntülenebilir ve satın alınabilir.

Baskılı Erkek Gömlek Kombini ile Tarzınızı Yaratın!

Son yıllarda, fark edilmeden gitmek neredeyse imkânsız hale gelen büyük boy üstler oldukça fazlalaştı. 7 yaşından 70 yaşına kadar herkes, rahat kesimi, rahatlığı ve çok yönlülüğü nedeniyle büyük beden gömlekleri tercih eder. Bundan dolayı “büyük beden” gömleklerin düzinelerce çeşidi var.

Oversize gömlekler, klasik beyazdan oduncuya kadar çeşitli tarzlarda gelir. Kurtarıcı giysilerde öncü, kalınlığı, kesimi ve uzunluğu sayesinde yıl boyunca giyilebilen büyük beden gömlektir. Artık gittiğin her sokak bir sahne. Kalabalığa katılmak istiyorsanız, uygun büyük beden gömlek seçmek daha zarif görünmenize yardımcı olurken, farklı stilleri karıştırıp eşleştirmek sokak stiline dönüş yapmanıza yardımcı olabilir.

 

 

 

 

Baskılı Erkek Gömlek ile Pantolon Kombini

İster spor ister geleneksel bir görünüm için yola çıkmış olun, şıklığı konforla birleştirmek istediğinizde oversize gömlek erkek modelleri günü kurtaracak. Rahat silüeti, deseni ve renk çok yönlülüğü, kot pantolondan eşofmana ve hatta jogger’lara kadar her şeyle giyilmesine izin vererek görünümünüzü baştan aşağı tamamen canlandırıyor. Ayrıca beyaz veya bej gibi nötr renklerde modelleri tercih ederek sezonun en trend oversize gömleklerini gardırobunuza dahil edebilirsiniz.