DOLAR
32,5399
EURO
34,8951
ALTIN
2.437,02
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Güvenlik İçin İdeal Güvenlik Kamerası Seti F5 Markette

Güvenlik İçin İdeal Güvenlik Kamerası Seti F5 Markette
07.11.2022 11:08
1.650
A+
A-

Evlerde ve iş yerlerinde güvenliğin üst düzeylerde olması için güvenlik kamerası kullanmak artık son derece önemli konulardan bir tanesi haline gelmeye başladı. Ancak pek çok kişi bu aşamada tek şekilde her bir güvenlik kamera ekipmanını alarak yüksek oranda ödemeler yapmak istemiyor. Aynı zamanda bilinçsiz şekilde yapılan bu tercihler sonucunda çoğu zaman satın alınan ekipmanların birbiri ile uyumlu olmama ihtimalleri de söz konusu olabiliyor. Son dönemlerde ise pek çok kişi bu konuda en iyi adımları atabilmek adına güvenlik kamerası seti konusunda araştırmalar yapmaya başladı. F5 Market de insanların bu konudaki isteklerinin en iyi şekilde yerine getirilebilmesi adına onlar için en doğru ürünleri bir araya getiriyor.

 

Güvenlik Kamerası Setinde Hangi Ekipmanlar Yer Alıyor?

 

HD güvenlik kamerası: Konu güvenlik kamerası seti olduğu zaman en önemli detay şüphesiz ki kamera oluyor. 2 MP çözünürlüklü 3,6 ve 2,8 mm sabit lens özelliğine sahip olan bu kameraların sayısı, ihtiyaca göre belirlenerek setin içerisine eklenebiliyor. Yani 1 tane kamera da 10 tane kamera da set dahilinde satın alınarak kullanılabiliyor. Dış ortam için hazırlanılan kameralar tüm kötü hava koşullarına karşı üstün düzeyde korumaya sahip olacak şekilde üretilmiştir. Havanın kararması ile beraber kameraların üzerinde yerleşik şekilde gelen LEDler ile beraber ortamı aydınlatarak net görüntünün elde edilmesini sağlar.

 

DVR Kayıt Cihazı: Satın alınacak setteki kameradan gelecek HD görüntünün doğru şekilde işlenerek izlenmesi ve depolanması için DVR kayıt cihazı da yine güvenlik kamerası seti ile beraber insanlara sunuluyor. Kayıt cihazları kamera ile aynı görüntü formatını ve çözünürlüğü destekler. Bu cihaz ile birlikte görüntüler monitör aracılığıyla canlı olarak izlenebilir ve istenirse geçmiş dönemlerin kayıtlarına bakılabilir.

 

Adaptör: Güvenlik kamera setinin kullanılabilmesi adına enerjiye ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun için de adaptör kullanılır. F5 Maket tarafından hazırlanılan set içerisindeki adaptör, gerekli olan tüm testlerden başarılı şekilde geçmiş olup satın alınacak set ile de birebir şekilde uyumludur.

 

Konektör: Güvenlik kamerası sistemi ile beraber gelen kabloların uç kısımlarına, kamera ve DVR kayıt cihazının port kısımlarına irtibatlanması amacı ile konektör kullanılması gerekir. Güvenlik kamerası seti içerisinde de kullanım sırasında gerekli olacak sayıda konektör bulunur.

 

CCTV Kablo: Kullanılacak güvenlik sistemindeki kameralar ile DVR kayıt cihazının birbirine bağlanabilmesi adına sesi iletmeye imkan sağlayan yüksek çözünürlükte kablolar gerekmektedir. F5 Market tarafından satışa sunulan CCTV kabloların her biri bütün testleri geçmiş ve yüksek kalitededir. Bu sayede doğru şekilde kullanımı ile beraber görüntülerde herhangi bir kayıp ya da parazit durumu söz konusu olmaz.

 

Güvenlik Kamerası Seti Fiyatı Neye Göre Belirlenir?

 

Her geçen gün güvenlik kamerası seti konusunda artan talep ile beraber artık insanların isteklerinin başarılı şekilde yerine getirilebilmesi adına farklı markalar tarafından güvenlik kamerası setleri hazırlanıyor. Lakin bu aşamada insanların hem fiyat hem de performans anlamında gerekli araştırmaların hepsini eksiksiz bir şekilde yapmasının önemi son derece büyük. Genel olarak bakıldığı zaman güvenlik kamerası setlerinin fiyatları kamera çeşidine ve kaç tane kameraya gereksinim duyulduğuna göre değişim göstermektedir. Yani 2 tane kameranın yer aldığı bir set ile 10 kameranın yer aldığı set aynı fiyatlarda olmayacaktır. Kaliteli bir güvenlik kamerası setine en uygun fiyatlara sahip olmak isteyenler, F5 Market uzmanlığında özel olarak hazırlanılan set ile aradıklarını bulabilir. Böylece ev ya da iş yeri fark etmeden istedikleri her yerde güvenliği üst düzeylere çıkartmayı başarabilirler.