DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Doğru Penye Elbise Seçme Rehberi

Doğru Penye Elbise Seçme Rehberi
08.10.2022 12:36
1.485
A+
A-

Sıcak havaların gelmesiyle birlikte herkes bir yaz tatilinin hayalini kurmaya başlar. Bir yaz tatilinin olmazsa olmazı plaj giyimidir. Plajda giyilecek parçalar şık olduğu kadar konforu bir kullanım da sağlamalıdır. Plaj elbisesi seçenekleri içinde bikini ve mayolar kadar plaj elbiseleri de önemlidir. Plaj elbiseleri bikini ve mayoların tamamlayıcısıdır. Hafif, şık, tek parça olan bu giysiler, hem plajda hem de havuz kenarında kullanılabilir.

Plaj giyiminin tamamlayıcısı elbiseler, mayo ve bikinilerin üzerine pratik bir şekilde giyilebilen bol ve salaş olan ürünlerdir. Kadınların sahilde rahat olmalarının yanı sıra şık olmalarına da yardımcı olan penye elbise modelleri, özel kumaşları sayesinde hava geçiricidir. Pamuklu kumaşları sayesinde ıslak olan giysilerinizin kurumasına engel olmaz.

Penye kumaşla tasarlanan plaj elbiseleri şıklığı ve konforu bir arada sunar. Tatilinizde keyifli ve mutlu zamanlar geçirirken şık ve konforlu olabilirsiniz. Çeşitli renk ve kesimlerle karşınıza çıkan penye elbiseler, plajda uyumlu kombinler yapmanıza imkan verir. Yazlık penye elbise ile şıklık ve rahatlığı bir arada yaşayabilirsiniz. Penye plaj elbisesi seçerken elbisenin kalitesine çok önem vermelisiniz. Kaliteli kumaşlarla tasarlanan elbiseler, plajda ya da havuz kenarında konforlu bir gün geçirmenize yardımcı olur.

Plajda Şıklığınızın Önemli Parçası: Plaj Elbise Modelleri

Tatil hazırlıklarının başlamasıyla birlikte ilk olarak bikini ve mayolara ihtiyacınız olur. Plaj modasında bir diğer önemli parça ise elbiselerdir. Penye elbise seçenekleri; nefes aldıran kumaşları, farklı boy ve modelde kesimleri ile tatil valizlerinin vazgeçilmez parçalarındandır. Penye günlük giyimde de sıklıkla tercih edilen bir materyaldir. Hava alan yapısı sayesinde plaj giyiminde de çok fazla tercih edilen penye kumaşlar, şık ve konforlu bir kullanım sunar.  Penye elbiseler ferah bir gün geçirmeniz için en şık tercihlerden biri olabilir.

Günlük penye elbise seçenekleri ile plajda ve havuzda zaman geçirirken rüzgar ve güneşin zararlı etkilerinden de korunmuş olursunuz. Pamuklu elbiseler, hızlı kuruyan yapıları ile tüm gün kuru ve rahat zaman geçirebileceğiniz parçalardır. Birçok modele sahip olan penye elbiseler içinde en çok tercih edilen modellerden biri askılı penye elbise modelleridir.  Rahatlığı ve şıklığı ile göz dolduran elbiseler, ince ve hafif dokuları sayesinde üzerinizde varlığını hissettirmez. Yazın keyifli anlarını yaşamak da size kalır.

Penye elbiseler sayesinde bikini ya da mayonuz güneşe direkt maruz kalmasa bile kısa süre içinde kuruyabilir. Plaj elbisesi şık modelleriyle hem sahilde hem de günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabilir. Havuz kenarında da kullanabileceğiniz penye elbiseler, rahat kullanımları sayesinde yaz aylarının daha keyifli geçmesine yardımcı olur. Mayo ve bikini seçimlerinizle uyumlu renklerdeki elbiseler içinden yapacağınız seçimlerle siz de şık ve konforlu bir yaz geçirebilirsiniz.

Ayyıldız mayo ve plaj elbisesi kataloğu içinde yer alan penye elbiseler şık modelleri ve renk çeşitliliği ile herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Hiçbir zaman kaliteden ödün vermeyen marka her yaz olduğu gibi bu yaz da konforlu seçenekler sunuyor. Farklı dokudaki kumaşları ile tatilleri daha konforlu hale getiren elbiselere Ayyıldız kataloğundan ulaşabilirsiniz.