DOLAR
32,5182
EURO
34,7440
ALTIN
2.489,73
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

GİYOTİN CAM SİSTEMİ

GİYOTİN CAM SİSTEMİ
10.12.2022 10:51
1.974
A+
A-

Giyotin cam sistemleri, diğer adıyla hareketli küpeşte sistemi ilk üretilmeye başladığı andan beri popülerliğini kaybetmiyor. İhtiyaçlarınıza göre tasarlanan uygulamalarımızla, giyotin cam sistemlerimiz yenilenmiş haliyle karşınıza çıkıyor. Denizli Giyotin cam sistemlerimiz 2 panelden oluşuyor. Panellerimizin biri sabitken diğer panelimiz 3 panelli olarak üretmekteyiz. Genellikle uzaktan kumandalı ve motorlu üretilmektedir. Ayrıca silinebilir özelliği olması avantaj sağlıyor.

Giyotin cam sistemlerimizle siz müşterilerimize kolaylık sunarken, işletmenize ayrıcalık kazandırmış oluyoruz.

 

GİYOTİN CAM SİSTEMİ NERELERDE KULLANILIR

Restoran, kafe vb. yerlerde sıklıkla kullanılır. Bunun yanı sıra pek çok alanda da kullanıldığını görebiliriz. Örneğin; Kış ve yaz bahçelerinde, tente, pergola, stadyumlarda da kullanılır.

Denizli Giyotin Cam Sistemleri kullanıldıkları alanlarda maksimum düzeyde güvenli ve kullanım kolaylığı sağlar.

Giyotin cam sistemlerimiz, klasik cam sistemleri arasında benzerlik olsa da birbirlerinden ayıracak özelliklerini görebilirsiniz. En belirgin özelliği ise çalışma şeklidir. Diğer yönü ise çift yönlü açılıp kapanabiliyor olması. Siz müşterilerimiz için kolaylığı bitmiyor daha da çok artıyor. İstediğiniz her yere kolayca monte edebilirsiniz. Ayrıca giyotin cam sistemimizi istediğiniz taktirde yukarıya ve aşağıya, sağa ve sola açabilirsiniz. Denizli giyotin cam sistemimizin çalışabilmesi için özel motorlara da sahiptir.

Giyotin cam sistemimizde müşterilerimizin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak üretilmektedir. Cam özelliği ısıcam veya tek cam özellikleri kullanabiliyorsunuz. Camlar birbirine paralel olduğu için açılıp kapanma da herhangi bir problem ve kayma yaşatmıyor. Giyotin cam sistemlerimiz motorlu ve kumandalı olmasıyla siz değerli müşterilerimize konforlu bir şekilde kullanım olanağı sağlıyoruz. En çok kullanılan ve talep göre giyotin cam motorlarımız şunlardır; Somfy, Cherubine ve Becker tercih ediliyor.

Giyotin Cam Sistemlerimiz de kullanılan alüminyum, rüzgâra karşı ve birçok hava koşullarına dayanıklıdır. Isı yalıtımı da mevcuttur. Denizli Giyotin Cam Sistemimizde alüminyum kalınlığı isteğinize göre farklı kalınlıkta ve kaliteli profillerimiz kullanılmaktadır. Ayrıca ses yalıtımına da fayda sağlamaktayız. Giyotin cam sistemlerimizin ölçüsünü alırken zemin ve cephe yönü çok önemlidir. Zeminin alçak olduğu yerlerde ölçünün ve montajın eğimi baz alınarak yapılmalıdır. Raylarımız da sağlam tasarlanması önem arz etmektedir. Isıcamlı sistemlerimizde estetik bir görüntü olsa dahi sağlamlığının da kontrol edilmesi gerekir.

Firmamız siz değerli müşterilerimiz için imalat ve montaj aşamasında profesyonellikle yapıldığından her türlü güvenceyi sağlıyoruz.

Backlink