DOLAR
32,4775
EURO
34,5485
ALTIN
2.475,37
BIST
9.542,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Etuval Kumaş Nedir ve Çeşitleri Nelerdir?

Etuval Kumaş Nedir ve Çeşitleri Nelerdir?
11.10.2022 11:32
2.526
A+
A-

Etuval kumaş, işlemesi kolay olduğu için çok fazla tercih edilen kumaşlardandır. Bu kumaşın özelliği polyester ve pamuk olmasıdır. Keten görünümüne sahip olan bu kumaşlar, delikli bir yapıya sahiptir. Esneme yapmadığı için nakışa çok uygundur. Nakış yapmaya yeni başlayanların ilk tercihi etuval kumaşlardır. Profesyonel olarak işleme yapan kişiler de delikleri küçük olduğu için detaylı çalışmalarda genellikle bu kumaşı tercih eder.

Etuval linen etamin kumaşı; gardenya, patchwork desenli kumaş gibi seçenekleri ile dekoratif ürünlerde ve ev tekstilinde rahatlıkla kullanabilir. Hobipop kumaş kategorisinde yer alan etuval kumaş seçenekleri ile siz de dilediğiniz çalışmaları uygun fiyatlara yapabilirsiniz.

Etuval Kumaşın Özellikleri Nelerdir?

Kolay leke tutmayan, kanaviçen akışları işlemeye uygun olan etuval kumaşlar özellikle profesyonel kişilerin en çok tercih ettiği kumaşlardır. Seccade, masa örtüsü, amerikan servis, runner yapımı ve  punch işleme gibi birçok işleme işi için kullanılan kumaşlar, özellikle masa örtüsü ve runnerlarda leke tutmaması özelliği ile çok fazla tercih edilir. Birçok hobi severin son yıllarda tercih ettiği elişlerinden biri de punch tekniğidir. Bu çalışmalarda etuval kumaşlar daha çok tercih edilir.

Etuval kumaş üzerine çizim yaparak, çalışacağınız deseni önceden belirleyebilir, işlemenizi kolaylaştırabilirsiniz. Etuval kumaşı kasnak ile kullanacaksanız, kumaşı kasnağa geçirdikten sonra iğne ve tarzınıza uygun iplerle pratik bir şekilde işleyebilirsiniz. Etuval linen etamin kumaşı üzerinde üç boyutlu bir işleme yapmak istiyorsanız, kasnakta işlenen punch tekniğini kullanabilirsiniz.

Seccadelik etamin kumaş arayanlar için hasır kumaşlar da çok tercih edilir. Hasır kumaş fiyatları farklı aralıkları ile her kullanıcıya hitap ediyor. Yapacağınız işlemeleri hayal gücünüze göre şekillendirebilirsiniz. Tasarladığınız modelleri yaşam alanlarınızda kullanabilir, dilerseniz sevdiklerinize de hediye olarak verebilirsiniz. Etuval kumaş tüm ev tekstili ürünlerinde kullanabilen en sağlam kumaş çeşitlerine iyi bir örnektir. Bu kumaş ile tasarladığınız ürünleri yıllarca eskimeden kullanabilirsiniz.

Hobipop’ta yer alan farklı renkteki etuval kumaş çeşitleri yaptığınız çalışmalarla harika bir dekorasyon seçeneğine dönüşebilir. Punch tekniği kullanarak, beğendiğiniz desenleri etuval kumaşa kolay bir şekilde işleyebilirsiniz. Beğendiğiniz tüm desenleri ya da çocuğunuzun en sevdiği karakterleri bu kumaş aracılığı ile kırlent olarak tasarlayabilirsiniz. Büyük bir emek verip hazırladığınız bu özel çalışmaları uzun yıllar keyifle kullanabilirsiniz.

Etuval kumaş ile birlikte tela da kullanabilirsiniz. Hobipop tela fiyatları ile diğer ürünlerde de olduğu gibi uygun fiyat avantajları ile sizi karşılıyor.

Etuval Kumaş Nereden Alınabilir?

Dilediğiniz desenleri kolay bir şekilde işleyebileceğiniz etuval kumaşlara Hobipop aracılığı ile sahip olabilirsiniz. Etuval linen etamin kumaşı modelleri hakkında bilgi alabilir, fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Ürünleri hızlı bir şekilde satın almak için güvenilir alış verişin adresi Hobipop’u inceleyin. Etuval kumaş seçenekleri ile siz de sevdiğiniz tasarımları eşsiz bir dekorasyon seçeneği haline getirebilirsiniz.

Etuval kumaş fiyatları, belirlediğiniz kumaşın türüne ve boyutuna göre değişiklik gösterir. İlk yapmanız gereken tasarlayacağınız modelin ölçülerini ve malzeme miktarını belirlemektir. Hobipop’tan satın alacağınız her ürünün kalitesi aynı olacağı için güvenle tasarımlar yapabilirsiniz.