DOLAR
32,5889
EURO
34,8039
ALTIN
2.421,36
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Erkek Gömlek Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?

Erkek Gömlek Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?
23.11.2022 16:47
1.398
A+
A-

Erkek gömlek modelleri, zamansız şıklığın bir parçası. Erkek giyimde hem spor hem de klasik giyimle uygun modeller barındıran gömlekler yılın her dönemi kombinlerin odak noktası. Tişört ve ceketlerle harika bir uyum sunan gömlekler, aynı zamanda pantolon, şort gibi giyim ürünleriyle de uyumlu tercih edilebiliyor. Peki erkek gömlek seçiminde nelere dikkat etmeli? 2023’te hangi gömlekler trend olacak?

Spor Gömlekler Her Tarza Hitap Ediyor

Spor gömlek modelleri erkek giyim tarzında ön plana çıkan alternatifler içinde bulunuyor. Kullanım alanına göre gömlek çeşitleri içinde spor konseptli gömlekler, hem günlük planlarda hem de okul, iş yeri gibi noktalarda düşünülebiliyor. Gömlek seçiminde spor çizgi, rahatlık ve şık görünümden ödün vermeyenler için ideal. Bununla birlikte gömleklerin kumaş yapısı da çok önemli. Spor gömlekler, dört mevsim tercih edilen parçalar olmasından ötürü yaz ve kış dönemine uygun seçimler yapılabilir. Kış döneminde kalın kumaş yapısına sahip ve pamuk içeren gömlekler tercih ediliyor. Yaz döneminde ise nefes alabilen yapısı ile terletmeyen kaliteli gömlek modelleri, spor gömlek çeşitleri içinde ilgi görüyor. Renk, beden, kesim ve yaka formuna göre değişkenlik gösteren erkek gömlek modellerinde spor çizgi, bu yıl da popüler olmayı sürdürecek.

Desenli Gömlekler Erkeklerin Tercihi

Erkek gömlek seçenekleri içinde en çok öne çıkan seçenekler arasında desenli gömlekler yer alıyor. Tasarımına göre gömlek modellerinde renk ve desen ilk dikkat edilecek nokta. Klasik ve uyumlu bir gömlek seçmek isteyenler için düz renkli erkek gömlekleri ön plana çıkarken, desenli gömlekler ise belli ortamlarda, ceket ve pantolon gibi parçalarla harika uyum barındırabiliyor. Erkek desenli gömlek modelleri ile istenen kombinleri oluşturmak mümkün. Oxford gibi kaliteli kumaş konseptlerine sahip, renk skalası geniş erkek gömlekleri yılın her mevsiminde erkek giyim tarzını ön plana çıkarıyor.

Hangi Gömlek Kalıbı Popüler?

Erkek giyimde en çok dikkat edilmesi gereken noktalar arasında kalıp formunun uygunluğu yer alıyor. Erkek gömlek modellerinde kalıplar, giyim ürünlerinin vücuda istenen formda oturmasını sağlıyor ve bu da eşsiz bir görüntü sunuyor. Erkek gömleklerde kalıba göre, slim fit gömlek modelleri vücudu sarması ile popüler. Tercih edilen pantolon ve ceket gibi seçeneklere göre değerlendirilebilecek slim fit gömlekler, vücut yapısı buna uygun erkekler için harika. Regular fit gömlek modelleri standart bedenler için ideal olurken, büyük beden erkek gömlek seçenekleri ise büyük beden için ideal. Buna ek olarak uzun kollu ya da kısa kollu gömlekler de, gömlek bedeni seçiminde dikkate alınması gereken kriterler arasında.

 

Erkek giyimin öncü markası Kiğılı, slim fit gömleklerin yanı sıra spor gömlek ve desenli gömlek gibi seçeneklerde en kaliteli ürün alternatiflerini sunuyor.