DOLAR
32,5293
EURO
34,9386
ALTIN
2.440,48
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Evden eve nakliyatın güvenilir adresi

Evden eve nakliyatın güvenilir adresi
20.10.2022 15:11
1.596
A+
A-

Beylikdüzü nakliye firmaları, deneyimli kadromuz, uygun araçlarımız ve asansörlü ulaşım seçenekleri ile yurtiçi ve yurtdışı nakliyat firması olarak hizmet vermekteyiz. 2004 yılından bu yana, müşterilerimize gösterdiğimiz saygı ve kalite ilkesinin yanı sıra grup yaş, ofis taşımacılığı ve tır taşımacılığı gibi Beylikdüzü nakliyat şirketi hizmetleri ile Beylikdüzü şoförleri arasında lider konuma yükseldik. Her zaman alanımızda istikrarlı bir şekilde ilerler ve memnuniyeti en üst seviyede tutarız.

Beylikdüzü eve teslim fiyatlarını hizmet kalitesinden ödün vermeden çok uygun buluyoruz.

Beylikdüzü nakliyat firması olarak taşınma sırasında demonte edilen gardırop, mobilya ve beyaz eşya profesyonel personelimiz tarafından demonte edilerek paketlenir, korunur ve yeni evinizde montajı yapılır. Beylikdüzü’nde kapıdan kapıya teslimat firması olarak size yeni evinizi anahtar teslim olarak sunuyoruz. Uzman ekibimiz başta olmak üzere tüm işlemlerin en hızlı ve güvenli şekilde tanıtımını yapmaktadır.

Beylikdüzü’nün en gözde nakliyat firması olmamızın sebebi, müşterilerimize sunduğumuz ücretsiz sigorta, marangozluk hizmetleri ve beyaz eşya montajı ile taşınma sürecinde olan her şeyde her zaman yanınızda olmamızdır. Ayrıca kaliteyi ve iş ahlakını her zaman ön planda tutar ve işinizi bu ilkelere göre yönetiriz.

Beylikdüzü evden eve nakliyat olarak bizi biz yapan ayrıcalık, müşterilerimize ve işimize verdiğimiz önemdir. Ambalaj, ambalaj kâğıdı, bant, tek kullanımlık rulo gibi her türlü aleti taşıyoruz ve asla yorulmuyoruz. Eşyalarınızı özenle ve özenle paketliyor, paketleme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Deneyimli kadromuz alanında uzman olduğu için süreci en kısa sürede tamamlıyoruz. Giysileriniz portatif askılı dolaplarımızda askıda ütü kırılmadan taşınır ve yeni yerlerine yerleştiririz. Profesyonellerle çalıştığınızda farkı hissedeceksiniz.

Eşyalarınızı ve mobilyalarınızı detaylı olarak inceliyoruz. Taşıma ekibimiz uzman kişilerden oluşmaktadır.

Dilerseniz eşyaların resimlerini bize göndererek çok hızlı bir fiyat alabilirsiniz ya da personelimiz adresinize gelip kesin bir plan hazırlayarak taşınacak eşyayı ve gideceği yeri kontrol eder. Ve onaylandıktan sonra toplantı için bir tarih belirledik. Tüm planlamayı yapıyoruz. Bu nedenle taşıma günü oluşabilecek olumsuz durumlara karşı önlem alıyoruz. Bu şekilde süreç en iyi şekilde işliyor. Fiyatlandırma yaparken ücret almıyoruz, müşteri memnuniyetini yeterli görüyoruz.

Eşyalarınız yeni evinize ulaştığında eşya asansörümüzü yeniden kuracağız. Ve zaman kaybetmeden mallarınızı isteklerinize göre düzenleriz. Ev aletleri ve mobilyalarını en iyi şekilde kuruyoruz. Kurulu öğeleri kontrol etmek en iyisidir; Kişisel kontrolden sonra tüm taşıma sürecini yöneten ekip liderleri adı verilen yetkili personelimiz ikinci bir kontrol yapar. En küçük hataları düzeltiyoruz. Memnuniyetiniz için ekibimiz her zaman en iyi yönde çalışmakta ve çalışmaktadır. Taşınma işlemlerini çok daha keyifli hale getiriyoruz. Taşıma kısmında ise yük asansörü ile P hızını alıyoruz. Ayrıca malların güvenliği artırılmış, bizimle çalışarak en son teknolojiden yararlanacaksınız.