DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

EY Türkiye Vergi Maratonu Yarışması’nın kazananları belli oldu

EY Türkiye Vergi Maratonu Yarışması’nın kazananları belli oldu   EY (Ernst & Young) Türkiye’nin, gelecek nesil vergi profesyonellerinin yeteneklerini bugünden keşfetmek ve kariyer fırsatlarını tanıtmak amacıyla 11.

EY Türkiye Vergi Maratonu Yarışması’nın kazananları belli oldu
02.12.2023 12:50
56
A+
A-

EY Türkiye Vergi Maratonu Yarışması’nın kazananları belli oldu

 

EY (Ernst & Young) Türkiye’nin, gelecek nesil vergi profesyonellerinin yeteneklerini bugünden keşfetmek ve kariyer fırsatlarını tanıtmak amacıyla 11. kez düzenlediği Vergi Maratonu Yarışması sonuçlandı. Vergi alanında kariyer yapmayı hedefleyen üniversite öğrencilerinin ve yeni mezunlarının katıldığı yarışmanın birincisi Gökdeniz Coşkunoğlu oldu. Yarışmada finale kalan adaylar EY Türkiye’de staj imkânı için değerlendirilecek ve EY Türkiye’nin vergi bölümü profesyonelleriyle birebir çalışma fırsatı yakalayacak.

 

Uluslararası danışmanlık, denetim ve vergi şirketi EY (Ernst & Young) Türkiye’nin, geleneksel olarak her yıl düzenlediği ve bu yıl 11.’sini gerçekleştirdiği Vergi Maratonu Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Gelecek nesil vergi profesyonellerinin yeteneklerini bugünden keşfetmeyi ve kariyer fırsatlarını tanıtmayı amaçlayan EY Türkiye’nin düzenlediği Vergi Maratonu Yarışması’nda birinciliği Gökdeniz Coşkunoğlu kazandı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) İktisat eğitimine devam eden Gökdeniz Coşkunoğlu, küresel çapta gerçekleşecek “EY Yılın Genç Vergi Profesyoneli (EY Young Tax Professional of the Year)” yarışmasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı ve aynı zamanda 10.000 TL’lik para ödülünün sahibi oldu.

EY Türkiye Vergi Maratonu Yarışması’nın ikincisi, Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Hukuk Bölümü öğrencisi Muhammed Ali Çiçek olurken, yarışmanın üçüncülüğünü Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi Alper Çetin ile Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Sude Evkuran paylaştı.

EY Türkiye Vergi Maratonu Yarışmasının jürisinde; EY Türkiye Vergi Bölümü Başkanı Erkan Baykuş, EY Türkiye Vergi Bölümü Şirket Ortağı ve Uluslararası Vergilendirme Hizmetleri Lideri Ateş Konca, EY Türkiye Vergi Bölümü Şirket Ortağı Elif Akkaranfil, Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Billur Yaltı ve Turkcell Vergi Grubu Başkanı Arzu Canik yer aldı.

EY Türkiye Vergi Bölümü Şirket Ortağı, Uluslararası Vergilendirme Hizmetleri Lideri Ateş Konca Vergi Maratonu Yarışması ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

“EY Türkiye olarak, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Vergi Maratonu Yarışması’nı bu yıl da düzenlediğimiz için çok mutluyuz. Vergi alanında kariyer hedefleyen gençlerin gösterdiği yoğun ilgi bizi çok mutlu etti. Günümüzün hızla değişen dünyasında vergi alanı da hızla dönüşüyor. Bu sebeple, bu alana ilgi gösteren genç yeteneklerin yenilikçi projelerini dinlemek bizi çok heyecanlandırdı. İnanıyorum ki her biri ileride birçok başarıya imza atacak. Yarışmada birinciliği kazanan Gökdeniz Coşkunoğlu’nu tebrik ediyor, küresel çapta düzenlenecek “EY Young Tax Professional of the Year” yarışmasında başarılarının devamını diliyorum.”

 EY Young Tax Professional of the Year Yarışması hakkında

20’den fazla ülkenin katılımıyla gerçekleşen “EY Young Tax Professional of the Year” finaline farklı bilgi birikimi ve tecrübelere sahip uluslararası genç vergi profesyonelleri katılıyor. Bu açıdan yarışma, katılımcılar için farklı kültürlerle tanışma, vaka analizleri ve mülakatlar ile deneyim kazanma fırsatı sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı