DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Fen İşleri’ne 5 adet yeni kamyon

Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 5 adet damperli kamyon daha kattı   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Solaklar Makine Parkındaki araç filosuna 5 adet yeni kamyon daha kattı.

Fen İşleri’ne 5 adet yeni kamyon
22.11.2022 10:20
352
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 5 adet damperli kamyon daha kattı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Solaklar Makine Parkındaki araç filosuna 5 adet yeni kamyon daha kattı. Kışın karla mücadelede kullanılacak damperli kamyonlar yaz aylarında da asfalt serim ve hafriyat taşıma işlerinde kullanılacak.

 

KARLA MÜCADELEDEDE KULLANILACAK

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kullanılacak 5 adet damperli kamyon ön tarafına takılabilen bir kar küreme bıçağı ve haznenin arkasına takılabilen tuz serpme aparatı ile karla mücadele aracına dönüşebiliyor. Bu araçlar kış mevsiminde karla mücadele çalışmalarına önemli katkı sağlayacak.

 

ASFALT SERİMİ VE HAFRİYAT TAŞINMASI

Yol Bakım Timi tarafından Kocaeli genelinde kısmi bozulmaların meydana geldiği yolların bakım ve onarım çalışmaları ile karla mücadele çalışmalarında tuz sericili ve kar bıçaklı kamyon olarak da kullanılacak yeni araçlar Makina İkmal Şube Müdürlüğünün makine parkında yerini aldı. Yeni alınan damperli kamyonlar asfalt serimi, hafriyat taşınması gibi işlerde kullanılacak.

 

ASFALT TAMİR VE BAKIM ROBOTU ALINMIŞTI

Büyükşehir Belediyesi Solaklar Makine Parkında 6 adet kamyona monteli asfalt tamir ve bakım robotu bulunuyordu. 4 adet son teknolojik yeni 10 tekerlekli 6×4 kamyon üzerine monte edilen asfalt tamir ve bakım robotu geçtiğimiz günlerde araç filosuna katılmıştı.

 

MAKİNE PARKI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi Solaklar Şantiyesi Makine Parkında 98 adet kamyon ve kamyonet araç; 74 adet iş makinesi bulunuyor. Greyder, loader, bobcat, ekskavatör, folktif, silindir, csb, pto gibi iş makinelerin yer aldığı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı en kaliteli ve hızlı hizmeti vermek için Makina İkmal Şube Müdürlüğü makine parkını büyütmeye devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı